Μίνα Αρναούτη για τον Παντελή Παντελίδη: «Τον ''χρεώνετε'' πράγματα που δεν θα ήθελε και θα ντρεπόταν»

Μίνα Αρναούτη για τον Παντελή Παντελίδη: «Τον ''χρεώνετε'' πράγματα που δεν θα ήθελε και θα ντρεπόταν»

Το ξέσπασμα της 31χρονης στο Facebook

Μίνα Αρναούτη για τον Παντελή Παντελίδη: «Τον ''χρεώνετε'' πράγματα που δεν θα ήθελε και θα ντρεπόταν»
Εννέα μήνες μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, σε ηλικία 32 ετών, η Μίνα Αρναούτη, που όπως είναι γνωστό επέβαινε στο μοιραίο τζιπ, συνεχίζει να δέχεται υβριστικά μηνύματα στα social media, σε κάθε της ανάρτηση.

Το τελευταίο διάστημα, φαίνεται ότι έχει χάσει την ψυχραιμία της και απαντά στα μηνύματα αυτά με τον ίδιο τρόπο.

Το βράδυ της Τετάρτης, η Μίνα Αρναούτη, ανέβασε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, στο οποίο απευθύνεται  σε «στρατιές ηλιθίων», στα «τούβλα», που έκαναν ένα κίνημα
«εναντίον της αλήθειας»
Κλείσιμο
, όπως αναφέρει. Μάλιστα, αναφερόμενη στον αξέχαστο τραγουδιστή, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει, έγραψε: «Έκανε ήχο μόνο η δουλειά του! Εσείς (ξέρετε ποιοί και ποιές (μούσες όλες, γελάω!))τον "χρεώνετε" πραγματα που δεν θα ηθελε και θα ντρεπόταν»

Διαβάστε το μήνυμα:

«Ευχαριστώ για τα μηνύματα που μου στέλνετε! Πλέον έχω καταλάβει χάρη σε εσάς οτι ο κόσμος κατάλαβε τι παιχνίδι προσπαθούν να στήσουν!

Οι "Δικάιωση τώρα" είναι στρατιές ηλιθίων που η άποψη τους δεν με ενδιαφέρει. Δεν ξέρω αν φταίει η οικογένεια τους ή κοινωνια ή οι δυσκολίες της ζωής που τους αφησαν κουτσουρα αλλα ειλικρινα θλιβομαι που υπαρχουν ,που ψηφιζουν, που μεγαλωνουν παιδια, που ασκουν επαγγελματα που μπορουν να βλαψουν αλλους! Δεν ξερω τι ειδους ικανοποιηση ειναι αυτη που παιρνουν ορισμενοι παριστανοντας τον αρχηγο τους, αλλα μου ακουγεται πολυ αρρωστο και επικινδυνο!


Μιλατε μονοι σας πλεον στα blogs σας με τους αμορφωτους οπαδους σας γιατι αυτους μπορειτε να τους κοροιδεψετε! Οπουδηποτε αλλου τρωτε καρπαζιες! Ενα blog, μια εκπομπη στο Star και μερικα τουβλα κανατε ενα κινημα εναντιον της αληθειας!


Εκανε ηχο μονο η δουλεια του! Εσεις (ξερετε ποιοι και ποιες (μουσες ολες,γελαω!))τον "χρεώνεται" πραγματα που δεν θα ηθελε και θα ντρεπόταν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης