Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει με μία κατακόκκινη τουαλέτα και κάνει την αυτοκριτική της

Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει με μία κατακόκκινη τουαλέτα και κάνει την αυτοκριτική της

Η «ωραία» Ελένη ποζάρει στο επετειακό εξώφυλλο του Down Town και δηλώνει: «Αυτά που έχω κατακτήσει δεν τα χαλαλίζω»

Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει με μία κατακόκκινη τουαλέτα και κάνει την αυτοκριτική της
Με μία κατακόκκινη τουαλέτα πόζαρε η Ελένη Μενεγάκη στο επετειακό τεύχος για τα 21 χρόνια του περιοδικού Down Town και κάνει την αυτοκριτική της.



Κλείσιμο
«Πριν από 21 χρόνια δεν ήμουν σίγουρη για τίποτε. Ούτε για τη διαδρομή, ούτε για την πορεία μου, ούτε καν για μένα την ίδια, οπότε μάλλον θα τη ρωτούσα αν ήταν σίγουρη για τον δρόμο που έχει επιλέξει, για τον χρόνο, την ψυχή, την αντοχή, την διάθεση, την επιμονή και την υπομονή που απαιτούνται σε αυτή τη δουλειά. Δεν υποπτευόμουν πού θα φτάσω και σε καμία περίπτωση πόσο μακριά»,
τονίζει η Ελένη Μενεγάκη στη συνέντευξη της στο περιοδικό

Και προσθέτει: «Εκείνο το κορίτσι υπάρχει ακόμα στην ψυχή μου και πολλές φορές βγαίνει μπροστά. Τα χρόνια πέρασαν, με μεγάλωσαν, με ωρίμασαν, μου έμαθαν πολλά, και το κυριότερο, χαίρομαι για την επιμονή και τις επιλογές μου, όχι μόνο σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η δουλειά δεν με δυσκόλεψε ιδιαίτερα ως προς τις ευκαιρίες, πάντα είχα. Από την άλλη όμως, δούλευα και ήμουν παιδί που άκουγε. Δεν μπήκα σε αυτή τη δουλειά προσποιούμενη πως τα ξέρω όλα, και αυτό με γλύτωσε από πολλές κακοτοπιές».

Στην ίδια συνέντευξη τονίζει ότι αν της δινόταν η ευκαρία να γίνει πάλι 25 ετών, δεν θα το επέλεγε:
«Δεν μου λείπει η τρελή ανεμελιά εκείνων των χρόνων. Την σκέφτομαι, την έζησα, την ευχαριστήθηκα ειλικρινά. Προχώρησαν, τα πήγα καλά πιστεύω και αν μου έλεγες να ξαναγίνω 25 δεν θα το έκανα με τίποτα».

Εξηγεί ότι δεν είναι πρόθυμη να θυσίασει όσα έχει κατακτήσει στην καριέρα της. «Στη ζωή μου τα πράγματα έχουν φτάσει σήμερα στο σημείο που θέλω και προσωπικά και επαγγελματικά. Είμαι πολύ καλά, δεν ήμουν έτσι όταν ήμουν μικρότερη, αν και είχα πολλή ανεμελιά και χρόνο μπροστά μου για να δημιουργήσω, να πετύχω ή να αποτύχω. Τα πήγα μια χαρά και δεν θα ήθελα να ξεκινήσω πάλι από την αρχή, ακόμα και αν γινόμουν 25. Αυτά που έχω κατακτήσει δεν τα χαλαλίζω ούτε καν για τα νιάτα. Δεν λέω, ήταν υπέροχα, ερωτεύτηκα, διασκέδασα, γλέντησα, έπαιξα, όπως όλοι μας σε αυτή την ηλικία, αλλά δεν θέλω να το ξαναπεράσω. Τα κατάφερα καλά, είμαι ευτυχισμένη».



Από την υπερέκθεση στην εσωστρέφεια

Στα επικοινωνιακά λάθη που έχει κάνει στην καριέρα της και πώς πέρασε από την υπερέκθεση στην εσωστρέφεια, είπε η Ελένη Μενεγάκη στο Down Town. «Εγώ άλλαξα, μεγάλωσα και όσο μεγαλώνω, μαθαίνω από τα λάθη μου. Δεν αποποιούμαι το παρελθόν μου και εντάξει δεν έκανα και κάνα έγκλημα. Δοκίμαζα έναν τρόπο ζωής με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζεις δουλειές, καταστάσεις. Δεν έκανα κάτι με πρόγραμμα, ούτε γνώριζα το αποτέλεσμα εκ των προτέρων. Στην πρώτη φάση της ζωής μου-αυτή που αποκαλείς υπερέκθεση- έκανα κάποια επικοινωνιακά λάθη. Η δεύτερη φάση νομίζω μου πάει καλύτερα και την ακολουθώ. Μπορεί σε καμιά δεκαετία να περάσω και τρίτη φάση δεν το ξέρω. Μαθαίνω, ελίσσομαι, βλέπω και αλλάζω, όσο αλλάζουν και οι εποχές. Εγώ δεν είχα συμβουλάτορες δίπλα μου, ούτε μάνατζερ να μου πουν τι είναι σωστό και τι όχι. Όλα τα λάθη από το κεφάλι μου τα έκανα πάντα, όμως όλοι έχουμε δικαίωμα στα λάθη. Στην πιο δύσκολη φάση της ζωής μου, όταν ανατράπηκαν όλα, ανακάλυψα ότι πλέον δεν μου αρέσει αυτό, δεν θέλω άλλο να με βλέπω συνεχώς. Είδα ότι δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου. Δεν είμαι πια η ίδια Ελένη, δεν είμαι πια στα 30 που παντρεύτηκα».

Για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν της εκπομπής της, δήλωσε: «Έχω δει τα πάντα όλα αυτά τα χρόνια. Έχω ζήσει εποχές με επιτυχίες, με τρελά νούμερα τηλεθέασης, και εποχές που δεν ήταν όλα εύκολα και ωραία. Θεωρώ ότι το φετινό ξεκίνημα είχε προβλήματα που αντιμετώπισε η ίδια η τηλεόραση, και μάλιστα για πρώτη φορά. Τώρα που συμπληρώνονται 2 μήνες και τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά, βλέπω ότι ο κόσμος επιστρέφει σιγά σιγά στις αγαπημένες του εκπομπές».

Άλλωστε όπως λέει: «είμαι ψύχραιμη. Είναι θέμα εμπειρίας. Έχω ζήσει και μεγάλες βουτιές και τεράστιες επιτυχίες, άρα πώς να μην είμαι;».

'Οσο για το μόνο που θέλει πλέον στη ζωή της, είπε: ««Ειλικρινά το μόνο που θέλω είναι να μείνουμε έτσι όπως είμαστε σήμερα, οικογενειακά, έτσι καλά, χαρούμενοι, αγαπημένοι,  να έχουμε την υγεία μας. Το κομμάτι της δουλειάς δεν το σχολιάζω, γιατί σιγά να μην κάτσω να σκέφτομαι τι θα κάνω στα 63 μου. Μπορεί η οικογένεια μου να είναι ενωμένη, με υγεία, κέφι και χαρά; Τίποτα άλλο δεν θέλω».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης