Σάκης Ρουβάς: Η επίσκεψη σε σχολείο της Ρωσίας που προάγει την ελληνική γλώσσα

Σάκης Ρουβάς: Η επίσκεψη σε σχολείο της Ρωσίας που προάγει την ελληνική γλώσσα

Ο Έλληνας σταρ μπήκε μέσα στη σχολική αίθουσα λέγοντας «Καλημέρα», στα ελληνικά, στους μαθητές- Τα παιδιά τον χειροκρότησαν θερμά ενώ κάποια από αυτά θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν ένα αυτόγραφο

Σάκης Ρουβάς: Η επίσκεψη σε σχολείο της Ρωσίας που προάγει την ελληνική γλώσσα
Στη Ρωσία ταξίδεψε ο Σάκης Ρουβάς, καθώς είναι επικεφαλής τουκαλλιτεχνικού προγράμματος εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ τηςΔευτέρας, στο Κρεμλίνο. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο «έτος Ελλάδας-Ρωσίας 2016» και πραγματοποιήθηκε από  την Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας.

Στην κεντρική σκηνή του κορυφαίου χώρου πολιτιστικών εκδηλώσεων της ρωσικής πρωτεύουσας, εμφανίστηκαν μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα, τραγουδιστές και καλλιτέχνες, που αντιπροσωπεύουν την πολιτιστική πολυμορφία των δύο χωρών.

Μία από τις κορυφαίες στιγμές της βραδιάς ήταν ο χορός του Σάκη Ρουβά. Ο Έλληνας σταρ χόρεψε τον «Ζορμπά» και ξεσήκωσε τους θεατές.

Κλείσιμο

Η επίσκεψη σε σχολείο που προάγει την ελληνική γλώσσα
O Σάκης Ρουβάς μοίραζσε πολλά χαμόγελα σε παιδιά, κατά την επίσκεψη του σε ρωσικό σχολείο στη Μόσχα που προάγει την ελληνική γλώσσα, την ελληνική παιδεία και τον ελληνικό πολιτισμό.


Ο Έλληνας σταρ μπήκε μέσα στη σχολική αίθουσα λέγοντας «Καλημέρα», στα ελληνικά, στους μαθητές. Τα παιδιά τον χειροκρότησαν θερμά ενώ κάποια από αυτά θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν ένα αυτόγραφο.

Από την επίσκεψη του στο ρώσικο σχολείο, ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Καλημέρα σε όλους από τη Μόσχα και τις μαθήτριες και τους μαθητές ενός Ρώσικου σχολείου που διδάσκει την Ελληνική Γλώσσα και Παιδεία», έγραψε, δημοσιεύοντας το βίντεο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης