Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Νίκο Μουτσινά

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Νίκο Μουτσινά

««Αν νιώθει ότι ήμασταν παντρεμένοι και χωρίσαμε, θέλω να του πω ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη διαζευγμένη», είπε μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Νίκο Μουτσινά
Την κριτική που ασκεί  κατά καιρούς,  η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Ξαναδέστε τους», κλήθηκε να σχολιάσει ο Νίκος Μουτσινάς, στην εκπομπή «Πρω1νό».

«Η Κατερίνα κάνει σαν την πρώην γυναίκα, έχει τελειώσει ο γάμος, έχει προχωρήσει την ζωή της, γιατί την έχει προχωρήσει επαγγελματικά τη ζωή της. Αλλά την εκνευρίζει που ο ''πρώην'' θα συνεχίσει τη ζωή του», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.
Κλείσιμο

Μιλάνε με την Κατερίνα Καινούργιου;
«Έχουμε να μιλήσουμε καιρό. Αλλά δεν έχω μαλώσει. Έχω να μαλώσω χρόνια. Είναι πια βαρετό! Βαρέθηκα!»,
απάντησε.



Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου

Η δήλωση του Νίκου Μουτσινά σχολιάστηκε από την τηλεοπτική παρέα της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή «Φτιάξε Καφέ να στα Πω». «Αν νιώθει ότι ήμασταν παντρεμένοι και χωρίσαμε, θέλω να του πω ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη διαζευγμένη. Τον αγαπώ πολύ. Αλλά είμαι εύθυμη ζωντοχήρα!», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και πρόσθεσε: «Εμένα δεν μου άρεσε και τόσο (αυτό που είπε). Ωραία αστείο είναι, γιατί ο Νίκος έχει έναν τρόπο να τα λέει πολύ χαριτωμένα.Αλλά δεν ξέρω τι εννοούσε. Ούτε έχουμε μαλώσει, ούτε εγώ γκρινιάζω για κάτι. Δεν ξέρω τι του μεταφέρουν!».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης