Είναι τα «αγγελάκια» της Victoria's Secret στόχος τρομοκρατών;

Είναι τα «αγγελάκια» της Victoria's Secret στόχος τρομοκρατών;

Γιατί άργησε η εταιρία να ανακοινώσει την πόλη της «καυτής» πασαρέλας για το 2016 

Είναι τα «αγγελάκια» της Victoria's Secret στόχος τρομοκρατών;
Στις 24 Οκτωβρίου ανακοινώθηκε από τους υπεύθυνους της Victoria's Secret η πόλη διεξαγωγής του show της εταιρίας, η οποία δεν είναι άλλη από το Παρίσι.

Οι εκπρόσωποι της εταιρίας καθυστέρησαν να αποκαλύψουν τη νέα τοποθεσία του show των «αγγέλων» για το 2016 για να μην γίνει στόχος πιθανής τρομοκρατικής επίθεσης. Σε αυτό άλλωστε αποδίδει η ιστοσελίδα του ΤΜΖ την καθυστέρηση στην ανακοίνωση της ημερομηνίας. Κάθε χρόνο η ανακοίνωση γινόταν την άνοιξη, αλλά αυτή τη φορά έγινε Φθινόπωρο.

Μέχρι αυτή την ώρα, για λόγους ασφαλέιας, η Victoria's Secret δεν έχει προχωρήσει στην αποκάλυψη του χώρου που θα διεξαχθεί το εντυπωσιακό show σε μια πόλη που ακόμη δεν έχει κλέισει τις πληγές της από τα τρομοκρατικά χτυπήματα του π΄ροσφατου παρελθόντος.

Κλείσιμο
Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell και Taylor Hill θα περπατήσουν στην «καυτή» πασαρέλα στην πόλη του φωτός, ενώ το πολυαναμενόμενο show θα προβληθεί στο CBS στις 5 Δεκεμβρίου.

Πάντως οι διοργανωτές επισημαίνουν ότι συνεργάζονται στενά με τις γαλλικές υπηρεσίες ασφάλειας, προκειμένου να διαφυλάξουν την ασφάλεια της εκδήλωσης με κάθε δυνατό τρόπο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το θρυλικό show των «αγγέλων»:











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης