Νίκος Μουτσινάς: «Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει σαν την πρώην γυναίκα μου»

Νίκος Μουτσινάς: «Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει σαν την πρώην γυναίκα μου»

Η χιουμοριστική απάντηση του παρουσιαστή στην κριτική που έχει ασκήσει η Κατερίνα Καινούργιου για την εκπομπή «Ξαναδέστε τους»

Νίκος Μουτσινάς: «Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει σαν την πρώην γυναίκα μου»
Την κριτική που ασκεί  κατά καιρούς,  η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Ξαναδέστε τους», κλήθηκε να σχολιάσει ο Νίκος Μουτσινάς.

«Δεν ήθελα να συνεργαστώ με τους ίδιους ανθρώπους. Τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες. Δηλαδή είναι τόσο κακό; Να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας; Ούτε με την αρχισυντάκτρια ήθελα να ξαναδουλέψω. Ούτε με τη Μαρία ήθελα να ξαναδουλέψω. Είχα περάσει πολύ άσχημα. Πολύ δύσκολα!», είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου για το ενδεχόμενο να επέστρεφε στην ίδια τηλεοπτική παρέα.

Σε συνέντευξη του στο «Πρω1νό», ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε με χιούμορ στην Κατερίνα Καινούργιου. «Η Κατερίνα κάνει σαν την πρώην γυναίκα, έχει τελειώσει ο γάμος, έχει προχωρήσει την ζωή της, γιατί την έχει προχωρήσει επαγγελματικά τη ζωή της. Αλλά την εκνευρίζει που ο ''πρώην'' θα συνεχίσει τη ζωή του», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.
Κλείσιμο

Μιλάνε με την Κατερίνα Καινούργιου; «Έχουμε να μιλήσουμε καιρό. Αλλά δεν έχω μαλώσει. Έχω να μαλώσω χρόνια. Είναι πια βαρετό! Βαρέθηκα!», απάντησε.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης