O Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ αποκαλύπτει γιατί δεν κατέβηκε στις εκλογές εναντίον του Τραμπ

O Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ αποκαλύπτει γιατί δεν κατέβηκε στις εκλογές εναντίον του Τραμπ

Ο 69χρονος ηθοποιός δεν έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ αλλά στην Αυστρία

O Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ αποκαλύπτει γιατί δεν κατέβηκε στις εκλογές εναντίον του Τραμπ
Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ αποκάλυψε το μεγάλο του όνειρο και αυτό δεν είναι άλλο από το να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ. Μάλιστα, ο 69χρονος ηθοποιός αποκάλυψε πως θα συγκρουόταν με τον Τραμπ για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, αν δεν υπήρχε ένα βασικό πρόβλημα.

Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια φαίνεται πως δεν μπορεί να διεκδικήσει την πολυπόθητη θέση στον Λευκό Οίκο, καθώς δεν έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ, αλλά στην Αυστρία.



Ο «Εξολοθρευτής» υποστήριξε πως: «
Κλείσιμο
Αν είχα γεννηθεί στην Αμερική, θα κατέβαινα. Γιατί τώρα; Γιατί αυτή είναι μια πολύ καλή περίπτωση να μπεις στην κούρσα».

Μάλιστα, σε δηλώσεις του το 2010 ο 69χρονος ηθοποιός είχε ξαναμιλήσει για την συγκεκριμένη φιλοδοξία του, ενώ το 2013 τα αμερικανικά μέσα είχαν αποκαλύψει πως ο σκληρός άντρας του Χόλιγουντ ήθελε να αλλάξει τον νόμο, ώστε να μπορεί να διεκδικήσει τη θέση του Αμερικανού Προέδρου.



Ακόμα, ο Σβαρτζενέγκερ έχει ταχθεί ανοιχτά κατά της υποψηφιότητας του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς πρόσφατα έγραψε στο Twitter: «Για πρώτη φορά από όταν έγινα Αμερικανός πολίτης το 1983, δεν θα ψηφίσω τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο για πρόεδρο. Όπως πολλοί Αμερικανοί, έχω μπερδευτεί με αυτές τις εκλογές, ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα ψηφίσω τον επόμενο μήνα. Είμαι περήφανος Ρεπουμπλικάνος από όταν μετακόμισα στην Αμερική το 1968 και άκουσα τα λόγια του Νίξον. Εκείνη τη μέρα εντάχθηκα στο κόμμα του Άμπραχαμ Λίνκολν, του Τέντι Ρούσβελτ και του Ντόναλντ Ρίγκαν. Αλλά όσο περήφανος κι αν είμαι που δηλώνω Ρεπουμπλικάνος, ακόμα ψηλότερα βάζω μια άλλη ετικέτα, αυτή του Αμερικανού. Οπότε, θέλω να υπενθυμίσω σε όλους του Ρεπουμπλικάνους ότι δεν είναι απλώς αποδεκτό να βάζεις την χώρα σου πάνω από το κόμμα σου, αλλά είναι υποχρέωση σου να το κάνεις».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης