Σταμάτης Κραουνάκης: Συμπαθώ πολύ τον Βαρουφάκη, υποφέρει ο Τσακνής στην ΕΡΤ

Σταμάτης Κραουνάκης: Συμπαθώ πολύ τον Βαρουφάκη, υποφέρει ο Τσακνής στην ΕΡΤ

«Με τον Νίκο Παππά έχουμε μια σχέση πολλών ετών, οικογενειακή, από παππούδες, μπαμπάδες κλπ. Όλους τους ξέρω, αλλά δεν είμαστε παρεάκι», είπε ο συνθέτης σε συνέντευξή του στην Χριστίνα Λαμπίρη 

Σταμάτης Κραουνάκης: Συμπαθώ πολύ τον Βαρουφάκη, υποφέρει ο Τσακνής στην ΕΡΤ
Συνέντευξη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη παραχώρησε ο Σταμάτης Καρουνάκης. Ο Έλληνας συνθέτης μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ: «Με τον Φίλη σε άλλα σημεία συμφωνώ και σε άλλα όχι. Εγώ είμαι ένα ορθόδοξος αριστερός, αλλά δεν έχω κανένα κόλλημα με τους τύπους. Τον Νίκο Παππά τον γνωρίζω, έχουμε καλές σχέσεις. Με τον Νίκο έχουμε μια σχέση πολλών ετών, οικογενειακή, από παππούδες, μπαμπάδες κλπ. Όλους τους ξέρω, αλλά δεν είμαστε παρεάκι. Τους ξέρω τους ανθρώπους, έρχονται στις παραστάσεις μου, μπορεί να φάμε κανένα βράδυ μαζί, μη φανταστείς τίποτα περισσότερο. Τον Βαρουφάκη τον συμπαθώ πολύ. Εγώ έζησα στις 9 Ιουλίου 2015, τη μεγάλη βραδιά που κάναμε αφιέρωμα στον Ντάριο Φο στο Ηρώδειο, την ηχηρή αποθεωτική είσοδο του Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος κάθισε δίπλα στη μάνα μου και σηκώθηκε ένα Ηρώδειο όρθιο και φώναξε “όχι”. Και είμαι στα τρία υπόγεια καμαρίνια και λέω "παιδιά, τι γίνεται;" Και κοιτάζει η Λίνα Νικολακοπούλου την κάμερα που υπήρχε εκεί και μου είπε "ήρθε ο Βαρουφάκης"».

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε ακόμα για την προσωπική του ζωή, τις σχέσεις και την μοναξιά: «Είναι πολύ λίγες οι ώρες που είμαι μόνος και όταν είμαι, είμαι πολύ δημιουργικός. Έχω συντρόφους μου το πιάνο. Τη θέλω τη μοναξιά μου. Δεν είμαι πολιτικοποιημένος. Είμαι πολίτης».

Tέλος, μίλησε για τον Διονύση Τσακνή και είπε πως στην ΕΡΤ υποφέρει, ενώ υποστήριξε και τον ηθοποιό Γιάννη Μπέζο.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης