Έξαλλος ο Τζάστιν Μπίμπερ σε συναυλία πέταξε το μικρόφωνο και εγκατέλειψε τη σκηνή

Έξαλλος ο Τζάστιν Μπίμπερ σε συναυλία πέταξε το μικρόφωνο και εγκατέλειψε τη σκηνή

Δείτε τα βίντεο -«Προσπαθώ να συγκεντρωθώ, αλλά αν εσείς δεν με αφήνετε. Θα παίξω απλά μουσική», είπε στο κοινό που τον αποδοκίμαζε έντονα

Έξαλλος ο Τζάστιν Μπίμπερ σε συναυλία πέταξε το μικρόφωνο και εγκατέλειψε τη σκηνή
Από ότι φαίνεται ο Τζάστιν Μπίμπερ δεν είναι καθόλου στα καλά του καθώς σταμάτησε συναυλία στο Μάντσεστερ καθώς ο κόσμος τον αποδοκίμαζε έντονα. 

Ο 22χρονος τραγουδιστής της ποπ χαρακτήρισε το κοινό «απεχθές» και κατέβηκε από τη σκηνή καθώς δεν άντεξε τα γιουχαΐσματα. Ο Μπίμπερ σύμφωνα με δημοσίευμα της dailymail μιλούσε αρκετά στους θαυμαστές του, με αποτέλεσμα πολλοί να ενοχληθούν και να τον επιπλήξουν. 

Αρκετοί ήταν εκείνοι που του φώναζαν ότι δεν πλήρωσαν για να τον ακούσουν να μιλά αλλά να τραγουδά. 

Κλείσιμο
Μάλιστα ο Μπίμπερ είπε πως το κοινό δεν τον σεβόταν και απαιτούσε ησυχία για να συγκεντρωθεί και να ερμηνεύσει τις μπαλάντες του. «Προσπαθώ να συγκεντρωθώ, αλλά αν εσείς δεν με αφήνετε. Θα παίξω απλά μουσική», είπε χαρακτηριστικά.



Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο τραγουδιστής εκνευρισμένος πέταξε το μικρόφωνο και κατέβηκε από τη σκηνή. Τελικά λίγη ώρα επέστρεψε για να ολοκληρώσει τη συναυλία.

Ο τραγουδιστής μετά την ολοκλήρωση του επεισοδιακού σόου επιχείρησε να εξηγήσει τα όσα συνέβησαν: «Ο λόγος που ταράχτηκα νωρίτερα είναι επειδή ταξίδεψα στην άλλη άκρη του κόσμου και θα ήθελα ο κόσμος να με σεβαστεί. Ηρθα εδώ για να τραγουδήσω και ήθελα να δω ανθρώπους να χαμογελούν. Με πλήγωσε όλο αυτό. Οι άνθρωποι στο Μάντσεστερ δεν θέλουν να μιλάω και λοιπόν δεν θα μιλάω».


Θαυμαστές του στο Twitter είπαν ότι σοκαρίστηκαν από τις ενέργειες του τραγουδιστή ενώ άλλοι είπαν ότι το κοινό που πήγε να τον δει δεν έκανε τίποτα κακό




Ο Τζάστιν Μπίμπερ πετάει το μικρόφωνο και εγκαταλείπει τη σκηνή

Ο Τζάστιν Μπίμπερ παραληρεί κατά του κοινού το οποίο χαρακτήρισε απεχθές




Λίγο αργά για συγγνώμες. Ο Τζάστιν Μπίμπερ εξηγεί γιατί έφυγε από τη σκηνή

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης