Φίλιππος Νιάρχος: Γενέθλια στο διάσημο θέρετρο «Ποζιτάνο»

Φίλιππος Νιάρχος: Γενέθλια στο διάσημο θέρετρο «Ποζιτάνο»

Στο διάσημο θέρετρο της Costiera Amalfitana στην Ιταλία γιόρτασε τα εξήντα δύο του χρόνια ο Έλληνας μεγιστάνα

Φίλιππος Νιάρχος: Γενέθλια στο διάσημο θέρετρο «Ποζιτάνο»
Χρειάστηκε να περάσουν έξι δεκαετίες και μια ανάρτηση της κόρης του Ευγενίας για να γίνει γνωστή η ημερομηνία γενεθλίων του κ. Φίλιππου Νιάρχου, που την Κυριακή έκλεισε τα εξήντα δύο του χρόνια.

Ο αινιγματικός Έλληνας κροίσος που αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι την δημοσιότητα δεν αντιστάθηκε στην επιθυμία της κόρης του Ευγενίας να φωτογραφηθούν μαζί την Κυριακή στο μαγευτικό θέρετρο του Ποζιτάνο.

Η νεαρή κληρονόμος έγραψε την φράση «Ευχόμενη να έχει τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια ο ένας και μοναδικός μου...» δίπλα από την φωτό που απεικονίζει την ίδια και τον πατέρα της κ. Φίλιππο Νιάρχο στην παραλία του διάσημου Ιταλικού χωριού της Costiera Amalfitana.

Για τους ανθρώπους που τον γνωρίζουν καλά μόνο τυχαία δεν βρέθηκε στο συγκεκριμένο μέρος ο μεγιστάνας, αφού η Costiera είναι ένα από τα αγαπημένα του μέρη.

Οι πληροφορίες από το περιβάλλον της δυναστείας λένε ότι στα γενέθλιά του έδωσαν το παρόν στο Ποζιτάνο, ο αδερφός του κ. Σπύρος Νιάρχος, ο γιος του Σταύρος και άλλα μέλη της οικογένειας, καθώς και ελάχιστοι πολύ στενοί φίλοι του.
Κλείσιμο

Στην φωτό ποζάρει χαμογελαστός, φορώντας μπλε πουκάμισο και βερμούδα ενώ η κόρη του εντυπωσιάζει με το μίνι φόρεμα στους χρωματικούς τόνους του μπλε ρουά που επέλεξε να βάλει.

Η κ. Ευγενία Νιάρχου είναι ίσως η μόνη που πείθει ενίοτε τον πατέρα της να φωτογραφηθεί, όπως είχε γίνει και στη προ μηνών ινκόγνιτο επίσκεψή του στο Πολιτιστικό Κέντρο «Σταύρος Νιάρχος». Τότε είχε έρθει για εν μέσω θέρους για να δει τις προόδους των εργασιών και να ξεναγηθεί από τους ανθρώπους του Ιδρύματος στο πολιτιστικό κέντρο που φέρει το όνομα του πατέρα του.

O Φίλιππος Νιάρχος μαζί με την κόρη του, την ημέρα των γενεθλίων του 



Αμέσως μετά είχε αναχωρήσει για την Σπετσοπούλα, όπου πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών μαζί με τον αδερφό του Σπύρο, κάποια από τα παιδιά τους και ενίοτε στενούς φίλους που φιλοξενήθηκαν στο νησί.

Το Ποζιτάνο, ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Costiera Amalfitana αυτή την περίοδο, κινείται σε πιο χαμηλούς ρυθμούς, αφού η σεζόν έχει ουσιαστικά τελειώσει.Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που το επέλεξε για να γιορτάσει τα φετινά γενέθλιά του ο Έλληνας μεγιστάνας, αφού αυτή την εποχή, δεν υπάρχουν οι ορδές τουριστών που το κατακλύζουν το καλοκαίρι.

Έτσι, είχε την άνεση να κυκλοφορήσει άγνωστος ανάμεσα σε αγνώστους,κάτι που είναι το καλύτερό του και να γιορτάσει με ένα δείπνο σε σικ ρεστοράν την μετάβαση από από τα εξήντα δύο, στα εξήντα τρία του χρόνια...

Το Ποζιτάνο, ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Costiera Amalfitana και αγαπημένο μέρος του Έλληνα κροίσου:







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης