Σάλμα Χάγιεκ: Ο Τραμπ μου την έπεφτε, τον «έφτυσα» και με είπε... κοντή

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ δεν αντιδρά καλά στην... απόρριψη, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η Μεξικανή ηθοποιός

Μία ιστορία από το παρελθόν της με τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ, η οποία είναι ενδεικτική του τρόπου που αντιμετωπίζει τις γυναίκες, αποκάλυψε η Μεξικανή ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ, μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή El Show del Mandril το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με όσα είπε στη συνέντευξή της, στο ξεκίνημα της καριέρας της και ενώ προσπαθούσε ακόμα να εδραιωθεί στο Χόλιγουντ, η γοητευτική Χάγιεκ προσέλκυσε την προσοχή του
Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έβαλε λυτούς και δεμένους για να βρει το τηλέφωνό της, και άρχισε να την καλεί επίμονα για να βγουν ραντεβού.

Η μελαχρινή καλλονή, η οποία τότε βρισκόταν σε σχέση, απέρριπτε συνεχώς τις προτάσεις τους πολυεκατομμυριούχου, ο οποίος επιπλέον της ήταν ιδιαίτερα αντιπαθής. Τι φέρεται να έκανε τότε ο ανεκδιήγητος Τραμπ, σύμφωνα με την Μεξικανή ηθοποιό; Επιχείρησε να την εκδικηθεί, βάζοντας την εφημερίδα National Enquirer να δημοσιεύσει ένα άρθρο για υποτιθέμενο φλερτ μεταξύ των δύο, στο οποίο αναφερόταν ότι ο Τραμπ είχε δηλώσει «σύμφωνα με ανώνυμες πηγές» ότι δεν θα έβγαινε ποτέ μαζί της επειδή είναι...υπερβολικά κοντή.

Το πιο παράξενο είναι ότι, κατόπιν, συνέχισε να τη βομβαρδίζει με τηλεφωνήματα και μέχρι που της άφησε και μήνυμα όπου εξέφραζε δήθεν την οργή του για το δημοσίευμα.
«Νόμιζε ότι θα προσπαθούσα να βγω μαζί του για να μην νομίζει ο κόσμος ότι εκείνος με "φτυνει"», εξηγεί σήμερα η 50χρονη ηθοποιός, που έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια την αντιπάθειά της για τον Τραμπ.

Τώρα ξέρουμε γιατί!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr