Ιταλία: Μετά τον Πάπα Φραγκίσκο η... Μπελέν

Ιταλία: Μετά τον Πάπα Φραγκίσκο η... Μπελέν

Γιατί το 32χρονο μοντέλο είναι το πιο δημοφιλές πρόσωπο από την Αργεντινή μετά τον... ποντίφικα - Σαγήνευσε τους 4,5 εκατ. ακολούθους της Instagram με τις σέξι φωτογραφίες της 

Ιταλία: Μετά τον Πάπα Φραγκίσκο η... Μπελέν
Μπορεί ο Πάπας Φραγκίσκος να έχει κερδίσει τις καρδιές πιστών -αλλά και άθεων- στην Ιταλία, όμως, την δεύτερη θέση ανάμεσα στους πιο αγαπημένους Αργεντινούς στην κατάταξη των Ιταλών καταλαμβάνει η εκθαμβωτική Μπελέν Ροντρίγκεζ.

Η καλλονή που κατάγεται από το Μπουένος Άιρες όπως και ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να σκαρφαλώσει στην κορυφή των προτιμήσεων των Ιταλών με πολλές εμφανίσεις σε επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς και φωτογραφίσεις που αποκαλύπτουν το αψεγάδιαστο κορμί της.

Η 32χρονη Ροντρίγκεζ, η οποία είναι μητέρα ενός παιδιού, φρόντισε για μία ακόμα φορά να αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό με την προώθηση μίας νέας σειράς εσωρούχων από την εταιρία Jadea.

Κλείσιμο


Ξαπλωμένη νωχελικά στο δάπεδο, παίζοντας με τα μαλλιά της, ισορροπώντας σαν έμπειρος ακροβάτης ανάμεσα σε μία πολυθρόνα και ένα υποπόδιο, το μοντέλο και παρουσιάστρια σαγήνευσε το φωτογραφικό φακό, προσφέροντας ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα. 






Δεν παρέλειψε, όμως, να ικανοποιήσει τους 4,6 εκατ. ακολούθους της στο Instagram, καθώς η Μπελέν, όπως είναι γνωστή στην γειτονική χώρα, ανήρτησε βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης, από την οποία δεν έλειπε ο σύντροφός της, ο αναβάτης αγώνων μοτοσικλέτας, Αντρέα Ιανόνε, για τον οποίο η 32χρονη ξέχασε τον χορευτή Στέφανο Ντε Μαρτίνο. 



Ο αγαπημένος της, μάλιστα, μιλώντας στο περιοδικό SportWeek εξήγησε πως μαζί της νιώθει ευτυχισμένος και έκανε λόγο για έναν έρωτα που γεννήθηκε... από τύχη.






«Γεννήθηκε έτσι απλά, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Εβγαινα από μία μακροχρόνια σχέση που τέλειωσε τον περασμένο Ιανουάριο. Σήμερα σκέφτομαι ότι έχω γνωρίσει έναν υπέροχο άνθρωπο, ο οποίος σε αντίθεση με όσα μπορεί να πιστεύει ο κόσμος, έχει αξίες και κυρίως είναι απλή, είναι απίστευτη. Βλέπω σε εκείνη, πλευρές του χαρακτήρα μου», δήλωσε στη συνέντευξή του. 

Βίντεο από πέρσι στη Μύκονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης