Ένταση στο «Πρω1νό» για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ένταση στο «Πρω1νό» για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Η τηλεοπτική παρέα της Φαίης Σκορδά σχολίασε το δημοσιεύμα

Ένταση στο «Πρω1νό» για τον Ανδρέα Μικρούτσικο
Σε επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή και χρηματική αποζημίωση καταδικάστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για κλοπή ρεύματος από την ΔΕΗ, σύμφωνα με δημοσιεύμα της εφημερίδας Espresso.

O παρουσιαστής κατηγορήθηκε από  τη ΔΕΗ για κλοπή ρεύματος αφού μετά από έλεγχο στο ρολόι της μονοκατοικίας του στην Κηφισιά διαπιστώθηκε, όπως χαρακτηριστικά είπε ο ελεγκτής στο δικαστήριο ότι το ρολόι της ΔΕΗ «γύριζε ανάποδα, μετρούσε προς τα πίσω».


Η ΔΕΗ κατηγόρησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο για κλοπή ρεύματος από τον Φεβρουάριο του 2012 ως τον Ιούνιο του 2013 με την αξία του να υπολογίζεται στα 1.330 ευρώ ποσό που μαζί με τους τόκους αγγίζει τα 1.700 ευρώ.

Σχολιάζοντας το θέμα η παρέα της εκπομπής «Πρω1νό», η Φαίη Σκορδά ήρθε σε αντιπαράθεση με την Σάσα Σταμάτη.
Κλείσιμο

«Μπορούν και από τη ΔΕΗ να ελέγξουν ότι έχει κατέβει πολύ το ποσό»
, είπε η Σάσα Σταμάτη για τον τρόπο που αποκαλύφθηκε η κλοπή του ρεύματος. Τότε η Φαίη Σκορδά είπε εμφανώς εκνευρισμένη: «Δεν είναι αυτό το θέμα! Όταν μιλάμε γι' αυτό το πρόσωπο! Δεν είναι αυτό το θέμα Σάσα μου! Επειδή είναι αυτό το πρόσωπο γι' αυτό το πρόσωπο βρίσκεται στην εφημερίδα! ».

«Προφανώς είναι παράνομο να πειράξεις το ρολόι σου, όποιος και αν είσαι!»
, απάντησε η Σάσα Σταμάτη.

«Δεν λέω τι είναι σωστό και τι λάθος. Αλλά μιλάμε για έναν άνθρωπο που αγαπήθηκε πάρα πολύ. Άγγιζε 80% τηλεθεάσης. Είναι ένας εξαιρετικός παρουσιαστής. Ευφυής. Κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Έκανε κάποιες λανθασμένες κινήσεις. Πέρασαν πολλά λεφτά από τα χέρια του. Και όλο αυτό κάνει λίγο θλιβερό. Ας γίνει μία καινούργια αρχή στη ζωή του. Τώρα τι έγινε και τι δεν έγινε, ας τα λύσουν τα δικαστήρια. Δεν είναι δική μας υπόθεση αυτό!»
, της απάντησε η Φαίη Σκορδά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης