Παραλίγο κλήση στον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ επειδή... έτρεχε με το ποδήλατο!

Παραλίγο κλήση στον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ επειδή... έτρεχε με το ποδήλατο!

Τη γλίτωσε τελικά με μια... selfie 

Παραλίγο κλήση στον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ επειδή... έτρεχε με το ποδήλατο!
Ο Άρνολντ Σβάρτσενέγκερ, βρέθηκε στο Μόναχο και παραλίγο να πάρει κλήση καθώς οδηγούσε πολύ γρήγορα και επικίνδυνα με το ποδήλατο του! Μάλιστα, αυτή η πραγματικά παράξενη είδηση έχει και παράξενο τέλος, καθώς η κλήση τελικά δεν κόπηκε εξαιτίας μιας Selfie! 

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή στον κεντρικό σταθμό του Μονάχου. Στην αντίληψη της αστυνομίας υπέπεσαν δύο ποδηλάτες μέσα στον σταθμό να κάνουν ποδήλατο. Οι δύο παραβάτες, έτρεχαν με μεγάλη ταχύτητα αναστατώνοντας τον μεγαλύτερο σταθμό της Βαυαρίας. Επιπλέον, υπενθυμίζεται, το Μόναχο βρίσκεται σε εξέλιξη το Oktoberfest, οπότε η αστυνομία πρέπει να είναι ιδιαίτερα αυστηρή επειδή η πολλή μπίρα μπορεί να φέρει και την παραμικρή αναταραχή εκτός ελέγχου. 

Έτσι, η αστυνομία σταμάτησε πρώτα τον έναν ο οποίος ως δικαιολογία ανέφερε ότι έπρεπε να προλάβει το αφεντικό του, δηλαδή, τους είπε, τον Σβάρτσενέγκερ. Οι αστυνομικοί φυσικά γέλασαν γιατί θεώρησαν πως είναι η πιο αστεία δικαιολογία που έχουν ακούσει και ότι επρόκειτο για ψέμα, αλλά όταν σταμάτησαν και τον δεύτερο διαπίστωσαν πως όντως επρόκειτο για τον κινηματογραφικό Εξολοθρευτή και τον σωματοφύλακά του. Η δικαιολογία που με τη σειρά του προέβαλε ο Σβάρτσενεγκερ στους αστυνομικούς ήταν πως είχε πρόβλημα με τα πόδια του και δεν μπορούσε να περπατήσει για μεγάλη απόσταση. Επειδή φάνηκε πάντως συνεργάσιμος, αφήνοντας το ποδήλατο, και έβγαλε και selfie με τον αστυνομικό, το περιστατικό έληξε με τον Εξολοθρευτή να φεύγει πεζός από τον σταθμό.

Κλείσιμο
Η selfie με τον αστυνομικό




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης