Στάθης Αγγελόπουλος: «Νομίζω δεν μπορώ να παντρευτώ μία τσιγγάνα»

Στάθης Αγγελόπουλος: «Νομίζω δεν μπορώ να παντρευτώ μία τσιγγάνα»

Ο τραγουδιστής μιλάει για την προσωπική του ζωη, για τις σχέσεις που έχει με τις δύο μητέρες των παιδιών του και εξηγεί γιατί δεν μπορεί να παντρευτεί τσιγγάνα

Στάθης Αγγελόπουλος: «Νομίζω δεν μπορώ να παντρευτώ μία τσιγγάνα»
Ο Στάθης Αγγελόπουλος, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Freddo, μιλάει για την προσωπική του ζωη, για τις σχέσεις που έχει με τις δύο μητέρες των παιδιών του και εξηγεί γιατί δεν μπορεί να παντρευτεί τσιγγάνα.

«Οι σχέσεις και με τις δύο μητέρες των παιδιών μου είναι πλέον άριστες, γιατί είδαμε ότι το πιο σημαντικό από όλα είναι τα παιδιά μας και όχι εμείς», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής. Θα ήθελε να ξαναφτιάξει τη ζωή του;
«Θέλω η ζωή μου από εδώ και πέρα να είναι ήρεμη στα προσωπικά μου και απαιτητική στα επαγγελματικά μου. Ναι, είναι σημαντικό να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, γιατί μόνο έχοντας αγάπη μπορείς να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο και να αντέξεις στον χρόνο με τον άνθρωπό σου. Δεν βγήκε τυχαία ότι «πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα βρίσκεται μαι επιτυχημένη γυναίκα», απάντησε.

Κλείσιμο
Η προτροπή του πατέρα του, Μανώλη Αγγελόπουλου, ήταν να παντρευτείτε κοπέλα από τη φυλή;
«Αυτό ήταν τότε. Με τη νοοτροπία της φυλής δεν ταιριάζω, επειδή μεγάλωσα μακριά από αυτή. Γι’ αυτό νομίζω ότι δεν μπορώ να παντρευτώ μια τσιγγάνα. Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ. Αγαπώ και σέβομαι την καταγωγή μου και για αυτό δεν ξεχνώ τους φίλους και συγγενείς, με τους οποίους μέχρι και σήμερα έχω επαφές», απάντησε ο Στάθης Αγγελόπουλος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης