SMS για το πέος του: Δείτε τι έγραφε ο Τζιμ Κάρεϊ στην σύντροφό του που αυτοκτόνησε

SMS για το πέος του: Δείτε τι έγραφε ο Τζιμ Κάρεϊ στην σύντροφό του που αυτοκτόνησε

Ο διάσημος κωμικός την στιγμή που αναφερόταν στους γονείς του που έχουν φύγει από τη ζωή, την αμέσως επόμενη, μιλούσε για το πέος του!

SMS για το πέος του: Δείτε τι έγραφε ο Τζιμ Κάρεϊ στην σύντροφό του που αυτοκτόνησε
Έναν χρόνο μετά το τραγικό τέλος της Καθριόνα Γουάιτ, πρώην αγαπημένης του ηθοποιού Τζιμ Κάρεϊ, ο εν διαστάσει σύζυγος της Γουάιτ, Μαρκ Μπάρτον, κατέθεσε μήνυση εναντίον του διάσημου κωμικού.

Ο Μπάρτον υποστηρίζει ότι η Γουάιτ έδωσε τέλος στη ζωή της, με χάπια, που της είχε προμηθεύσει παράνομα, ο χολιγουντιανός σταρ.

Μάλιστα, δίνει στη δημοσιότητα νέα sms του Κάρεϊ που είχε στείλει στη Γουάιτ, θέλοντας να τονίσει ότι η περσόνα του Κάρεϊ, είναι μία «απάτη», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Κλείσιμο
«Στην πραγματικότητα είναι ένας τύπος που την στιγμή που γράφει στο μήνυμα για το πέος του, την αμέσως επόμενη, αναφέρεται σε αγαπημένα πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή»,
τονίζει ο Μαρκ Μπάρτον.

Πράγματι, στα μηνύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, o Κάρει φέρεται να στέλνει στη σύντροφό του, μία φωτογραφία με ένα κερί. «Ο πατέρας σου ακόμα ζεσταίνει το σπίτι»
, της είχε γράψει από κάτω για τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή. Η Γουάιτ έμοιαζε να ενθουσιάστηκε με την τρυφερή κίνηση του ηθοποιού. «Αυτό είναι υπέροχο! Μας προσέχει», του είχε απαντήσει.



Κάρει: «Είναι ενδιαφέρουσα ιδέα να έχεις ένα κερί αναμμένο για την οικογένεια που έχει φύγει από τη ζωή. Το αγαπώ. Είναι τρεις φλόγες. Ο πατέρας σου, η μαμά μου και ο μπαμπάς μου!». Και πρόσθεσε: «Οι γονείς μου ήταν καταπληκτικοί. Μας βλέπουν από ψηλά».



Το αμέσως επόμενο όμως μήνυμα του ηθοποιού, είχε τελείως διαφορετικό ύφος. «Έχεις σκεφτεί το πέος μου σήμερα;», είχε γράψει.

Σε άλλα sms,ο Κάρει φαίνεται να εκφράζει την ανησυχία του για το αν η Γουάιτ έπαιρνε κανονικά τα αντισυλληπτικά της χάπια, γιατί όπως τόνισε «ήταν απρόσεκτος». Μάλιστα, την προέτρεψε να πάρει το χάπι της επόμενης ημέρας, για να είναι σίγουρος ότι δεν θα προκύψει εγκυμοσύνη από τη συνεύρεσή της.





Ρεπορτάζ του Entertainment Tonight για τον ηθοποιό






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης