Πρώην μοντέλο του Playboy γυμνάζεται με το μικροσκοπικό της μπικίνι και ρίχνει τα social media

Πρώην μοντέλο του Playboy γυμνάζεται με το μικροσκοπικό της μπικίνι και ρίχνει τα social media

H 38χρονη με καταγωγή από την Κούβα αναρτώντας διάφορα βίντεο στα social media δείχνει στους θαυμαστές της πώς καταφέρνει και διατηρεί το άψογο σώμα της

Πρώην μοντέλο του Playboy γυμνάζεται με το μικροσκοπικό της μπικίνι και ρίχνει τα social media
Η 38χρονη Lis Vega κερδίζει ολοένα και περισσότερους θαυμαστές στα social media μιας και το καλλίγραμμο σώμα της το οποίο φροντίζει να αναδεικνύει με κάθε τρόπο μαγνητίζει τα βλέμματα του αντρικού πληθυσμού. 

Και αν αναρωτιέστε πώς έχει καταφέρει να φτιάξει ένα τέτοιο κορμί, η απάντηση είναι απλή, με σκληρή γυμναστική.

Κλείσιμο


Η 38χρονη με καταγωγή από την Κούβα και πρώην μοντέλο του Playboy, ανάρτησε πρόσφατα ένα βίντεο στο Instagram  όπου φαίνεται η ίδια να ανεβαίνει τρέχοντας τις σκάλες φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, ενώ στη συνέχεια εκτελεί άψογα μια άσκηση για την ενδυνάμωση των γλουτών και των τετρακέφαλων.

Η λήψη του βίντεο που έχει γίνει σε slow motion έχει συγκεντρώσει ήδη 30.000 views αν και για το 38χρονο μοντέλο είναι μια απλή τυπική καθημερινή άσκηση για να βελτιώσει την αντοχή της.

Η Lis έγινε γνωστή το 2002 όταν πρωταγωνίστησε στο Celebrity Big Brother της χώρας, και ένα χρόνο αργότερα πόζαρε για τη έκδοση του Playboy στο Μεξικό. Πρωταγωνίστησε επίσης σε δύο από τις κορυφαίες σαπουνόπερες της χώρας ενώ έπαιξε και στην ταινία  Mi Verdad.

Το 2008, παντρεύτηκε τον Ουρουγουανό ηθοποιό και μοντέλο Federico Diaz. Ωστόσο, χώρισαν μετά από μόλις λίγους  ενώ λίγο καιρό μετά εκείνος αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος.


Πάντως η 38χρονη πέρα από το καλλίγραμμο κορμί της φροντίζει κατά διαστήματα να αναδείξει πως έχει βαθύτερες φιλοσοφικές ανησυχίες γράφοντας:

«Να αποδέχονται ο ένας τον άλλον, και αγαπούν ο ένας τον άλλο, είναι μέρος του σεβασμού που έχετε για τον εαυτό σας και προς κάθε τι που μας περιβάλλει»

«Ας σταματήσουμε κρίνουμε ο ένας τον άλλο, ο Θεός συγχωρεί πάντα»

«Αλλά αν δεν συγχωρήσετε τον εαυτό σας, δεν πρόκειται ποτέ να βρει την ειρήνη στην ψυχή σου.»








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης