Ο αδελφός της Αντζελίνα Τζολί εκτελεί χρέη νταντάς για τα έξι παιδιά της

Ο αδελφός της Αντζελίνα Τζολί εκτελεί χρέη νταντάς για τα έξι παιδιά της

Μετά την είδηση ότι η Αντζελίνα Τζολί έχει καταθέσει την αίτηση του διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ αποκαλύπτεται ο ρόλος του μεγαλύτερου αδελφού της ηθοποιού στην ζωή της

Ο αδελφός της Αντζελίνα Τζολί εκτελεί χρέη νταντάς για τα έξι παιδιά της
Ο Τζέιμς Χέβεν είναι ο μεγαλύτερος αδελφός της Αντζελίνα Τζολί και, παρόλο, που ο 43χρονος άνδρας είναι και ο ίδιος ηθοποιός, φαίνεται ότι ζει στην σκιά της αδελφής του. Όμως, μετά την είδηση ότι η δημοφιλής ηθοποιός του Χόλιγουντ ζήτησε την Τρίτη διαζύγιο από τον σύζυγό της, Μπραντ Πιτ, τα ξένα μέσα αποκαλύπτουν τον ρόλο του αδελφού της στην  ζωή της 41χρονης σταρ.



Κλείσιμο
Λίγες ημέρες πριν ανακοινωθεί η είδηση για το διαζύγιο του λαμπερού ζευγαριού δόθηκαν στην δημοσιότητα φωτογραφίες με τον Τζέιμς να παίζει σε πάρκο μαζί με τα τρία μικρότερα παιδιά της ηθοποιού. Ο αδελφός της Αντζελίνα Τζολί δείχνει ευδιάθετος σε παγκάκι σε πάρκο του Λος Άντζελες μαζί με τα ανίψια του, την Σιλό 10 ετών και τα δίδυμα, την Βιβιέν και τον Νοξ 8 ετών. Τα τρία αδέλφια είναι βιολογικά παιδιά των Brangelina.



Το λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ, που μετρά 12 χρόνια κοινής ζωής και δύο χρόνια γάμου, έχει υιοθετήσει τρία παιδιά και έχει αποκτήσει μαζί άλλα τρία. Ο 15χρονος Μάντοξ υιοθετήθηκε από την ηθοποιό το 2002, σε ηλικία μόλις επτά μηνών και ενώ βρισκόταν σε ορφανοτροφείο της Καμπότζης, η Ζαχάρα 11 ετών, που κατάγεται από την Αιθιοπία και ο 12χρονος Παξ από το Βιετνάμ είναι τα άλλα δύο παιδιά που έχει υιοθετήσει το ζευγάρι.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, ο θείος Τζέιμς είναι μια γνώριμη φιγούρα για τα παιδιά της αδελφής του και πρόσφατα, πήρε τον τίτλο της νταντάς πλήρους απασχόλησης, όταν η Τζολί απομάκρυνε την νταντά των παιδιών της, επειδή, όπως υποστήριζε, φλέρταρε με τον Μπραντ Πιτ.



Από το 2000, όταν ο Τζέιμς συνόδευσε την αδελφή του στην απονομή των Όσκαρ, έχει χαρακτηριστεί «βράχος» στο πλευρό της, αλλά το τελευταίο διάστημα, καθώς εκείνη απουσίαζε σε γυρίσματα στην Καμπότζη, ο αδελφός της ήταν εκείνος που ανέλαβε να προσέχει τα έξι παιδιά του ζευγαριού.

Πηγή κοντά στους δύο ηθοποιούς δήλωσε στην βρετανική Sun ότι αυτό το καλοκαίρι, που ο Μπραντ Πιτ έλειπε μακριά από το σπίτι, εξαιτίας του βαρυφορτωμένου προγράμματός του, ο Τζέιμς ήταν συνέχεια δίπλα στα παιδιά. «Ο Μπραντ δουλεύει πάρα πολύ και τα παιδιά σπάνια τον βλέπουν. Φεύγει για τα γυρίσματα πριν ξυπνήσουν και επιστρέφει στο σπίτι όταν αυτά είναι στο κρεβάτι», ανέφερε η πηγή ενώ σύμφωνα με την Sun, τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του ζευγαριού δεν έχουν εμφανιστεί πρόσφατα δημόσια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης