Η Μαρία Τζομπανάκη μιλάει για τον γάμο της

Η Μαρία Τζομπανάκη μιλάει για τον γάμο της

Τα πρώτα λόγια της ηθοποιού μετά τον γάμο της στην Κρήτη

Η Μαρία Τζομπανάκη μιλάει για τον γάμο της
Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον γάμο της στο πανέμορφο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου, στο χωριό Μαργαρίτες Μυλοπόταμου, η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στην εκπομπή «Έτοιμο το πρωινό» της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη.

Όπως τόνισε η ηθοποιός δεν περίμενε ότι ο γάμος της, θα συγκέντρωνε τα φώτα της δημοσιότητας.
«Δεν ήμουν προετοιμασμένη για όλο αυτό. Ήμουν προετοιμασμένη για τη χαρά, την ευτυχία και την αγάπη. Πάντα ήμουν προετοιμασμένη... Το ενδιαφέρον των media δε με απασχόλησε καθόλου και δε νιώθω πολύ βολικά. (…) Εγώ έκανα ένα γάμο που εμπεριέχει όλη αυτή την ευγνωμοσύνη για την καταγωγή μου και όχι μόνο σαν Ελληνίδα, αλλά σαν Κρητικιά» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Τζομπανάκη.

Και πρόσθεσε: «Πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που ξέρει ότι θα φύγει από τη ζωή να πει “Μέχρι εδώ ήταν;”. Δεύτερον όταν είσαι καλλιτέχνης, πώς μπορείς να πεις “μέχρι εδώ ήταν η ζωή μου;”. Όταν μπορείς να αρχίσεις κάτι από την αρχή, γιατί να μην το κάνεις;».

Κλείσιμο
H Mαρία Τζομπανάκη, παντρεύτηκε, την Παρασκευή το βράδυ, τον εκλεκτό της καρδιάς της, Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία Γιάννη Βάλβη, στον τόπο καταγωγής της, την Κρήτη. Στην εκκλησία την οδήγησε ο γιος της, Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος και την παρέδωσε στον γαμπρό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης