ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο βοηθά ηλικιωμένο ζευγάρι που... δεν τον αναγνωρίζει!

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο βοηθά ηλικιωμένο ζευγάρι που... δεν τον αναγνωρίζει!

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι έχασε τον δρόμο του στην Νέα Υόρκη και ζήτησε βοήθεια από έναν περαστικό - Τι γίνεται όμως όταν ο «περαστικός» είναι ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Λεονάρντο Ντι Κάπριο;

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο βοηθά ηλικιωμένο ζευγάρι που... δεν τον αναγνωρίζει!
Ο δημοφιλής ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι γνωστός σχεδόν σε όλο τον κόσμο και αν υπήρχαν αμφιβολίες ότι υπάρχουν και κάποιοι που δεν τον ξέρουν, το Όσκαρ, που επιτέλους κέρδισε με την συμμετοχή του στην ταινία The Revenant θα έπρεπε να τον έχει κάνει αναγνωρίσιμο στους πάντες.

Και όμως αυτό δεν ισχύει... Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι χάθηκε την Παρασκευή στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Ο 41χρονος πρωταγωνιστής ντυμένος απλά με σκούρα βερμούδα και καπέλο είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του κοντά στον ποταμό Χάντσον, όταν το ζευγάρι τον συνάντησε και του ζήτησε βοήθεια.

Ο Ντι Κάπριο έβγαλε πρόθυμα το κινητό του και έδινε οδηγίες στους δύο ηλικιωμένους για να βρουν τον δρόμο τους ενώ οι παπαράτσι απαθανάτισαν την σπάνια στιγμή.

Κλείσιμο



Την ίδια μέρα ο πρωταγωνιστής του «Τιτανικού» μίλησε στα Ηνωμένα Έθνη για την κλιματική αλλαγή αφού τα τελευταία χρόνια ο Ντι Κάπριο ασχολείται ενεργά με την προστασία του περιβάλλοντος. Στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο παρουσίασε και το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «Before the Flood» (Πριν από τον κατακλυσμό).

Στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών του δράσεων ο Αμερικανός ηθοποιός παρουσίασε στην Ουάσιγκτον το εργαλείο της Google, Global Fishing Watch, με την βοήθεια του οποίου θα εντοπίζεται διαδικτυακά η παράνομη αλιεία.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης