Βίντεο: Η Μισέλ Ομπάμα χορεύει και συμπαρουσιάζει με την Ελεν ντε Τζένερις

Βίντεο: Η Μισέλ Ομπάμα χορεύει και συμπαρουσιάζει με την Ελεν ντε Τζένερις

Έβγαλε selfie με τον Μπράντλεϊ Κούπερ και έπαιξε παιχνίδια με το νερό με τον Στεφ Κάρι

Βίντεο: Η Μισέλ Ομπάμα χορεύει και συμπαρουσιάζει με την Ελεν ντε Τζένερις
Τις δυνάμεις της στην παρουσίαση τηλεοπτικής εκπομπής, ίσως σε μια προσπάθεια να βρει τι θα κάνει όταν αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο, αποφάσισε να δοκιμάσει η Μισέλ Ομπάμα.

Και ποιο προσφορότερο έδαφος από αυτό του πλατό της εκπομπής της Έλεν ντε Τζένερις από το οποίο έχει περάσει ξανά η πρώτη κυρία των ΗΠΑ ως καλεσμένη.

Η Μισέλ Ομπάμα έδωσε κανονικό σόου στην εκπομπή επιδεικνύοντας τις χορεύτικές της ικανότητες δίπλα στην ντε Τζένερις προκειμένου να ξεσηκώσουν τους θεατές.

Κλείσιμο


Η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα μίλησε για τα συναισθήματά της καθώς ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο αλλά και τις δύσκολες στιγμές που θα αντιμετωπίσουν οι κόρες της, Σάσα και Μαλία όταν θα έρθει η ώρα να μετακομίσουν από την Ουάσινγκτον.

«Προσπαθούμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε μνήμες και για τις δύο τους» είπε η Μισέλ Ομπάμα αποκαλύπτωντας τι συμβαίνει τους τελευταίους μήνες στο Λευκό Οίκο.

«Έχουν διαχειριστεί τόσο καλά την κατάσταση αυτή. Η μεγαλύτερη αγωνία μου ήταν να βγουν κατά το δυνατόν αλώβητες από αυτή την ιστορία. Είμαι υπερήφανη γιατί είναι δύο έξυπνες, ευφυείς νεαρές γυναίκες» είπε για τις κόρες της η Ομπάμα.


Επειδή όμως όταν πρόκειται για την εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις, το σόου είναι απαραίτητο, «λάμψη» Χόλιγουντ έδωσε η ξαφνική εμφάνιση του Μπράντλει Κούπερ που έμαθε στις δύο παρουσιάστριες πώς να παίρνουν την καλύτερη selfie. Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ μάλιστα αναδημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Twitter τη φωτογραφία που έβγαλαν οι τρεις τους.





Στο πλατό βρέθηκε και ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ Στεφ Κάρι ο οποίος συμμετείχε σε ορισμένα παιχνίδια με νερό που ενθουσίασαν τους θεατές προκειμένου να στηρίξει το πρόγραμμα "Drink Up" της Μισέλ Ομπάμα που στόχο έχει να προωθήσει την κατανάλωση νερού από τις αμερικανικές οικογένειες.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης