Η κόρη της Στεφανί άναψε φωτιές στη Μύκονο

Η κόρη της Στεφανί άναψε φωτιές στη Μύκονο

Αφού πέρασε από την Αντίπαρο, την Πάρο και τη Νάξο, η άτακτη κόρη της πριγκίπισσας 
του Μονακό κατέληξε στη Μύκονο. Τριγύρισε στα κοσμοπολίτικα hot spots, 
έκανε τις βουτιές της στη Ρήνεια και κατάφερε με τη φασαριόζικη παρέα της 
να γίνει τo υπ’ αριθμόν ένα θέμα συζήτησης στο νησί   Της Μαρίας Λεμονιά

Η κόρη της Στεφανί άναψε φωτιές στη Μύκονο
Η εγγονής της Γκρέις Κέλι του Μονακό έχει έναν μοναδικό τρόπο να συγκεντρώνει πάνω της τα φλας έστω και σε περίοδο διακοπών. Η νεαρή πριγκίπισσα, μαζί με την παρέα της πέρασε για μία ακόμη φορά τον Δεκαπενταύγουστο στο Νησί των Ανέμων, κάνοντας concierge, μπάτλερ, σεκιούριτι και παπαράτσι να την κυνηγούν πανικόβλητοι. «Είναι εντυπωσιακά όμορφη και μάλλον έχει κληρονομήσει τον ατίθασο χαρακτήρα της μητέρας της. Ολη την ημέρα αναρωτιόταν πού διοργανώνονται πάρτυ για να πάει με την παρέα της που αποτελούνταν κυρίως από αγόρια. Οταν τελικά εντόπιζε τα πιο κεφάτα στέκια του νησιού, χόρευε μέχρι πρωίας μετά μανίας σαν να μην υπάρχει αύριο», ισχυρίζονται αυτόπτες μάρτυρες. Η Πολίν Ντικριέ είναι η πρωτότοκη κόρη της πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό και του πάλαι ποτέ σωματοφύλακά της Ντανιέλ Ντικριέ. 

Σαμπάνιες στο «Νammos», χορός στον Πάνορμο

Δεν είναι η πρώτη φορά που η νεαρή πριγκίπισσα επισκέπτεται τη Μύκονο, αλλά τουλάχιστον η τρίτη, όπως ανέφερε η ίδια στο social media, σχολιάζοντας ότι το νησί των Κυκλάδων αποτελεί εδώ και χρόνια τον αγαπημένο της προορισμό. «Καλοκαίρι χωρίς Ελλάδα και Μύκονο δεν νοείται. Ηλιος, θάλασσα, αχινοσαλάτα και πολλές βουτιές», έγραψε. Η πρωτότοκη κόρη της Στεφανί του Μονακό κατέφτασε στο νησί με το lear jet της οικογένειας έχοντας συντροφιά της παιδιά άλλων σημαντικών οικογενειών του πριγκιπάτου. Διέμεινε σε ιδιωτική βίλα στην περιοχή Χουλάκια, έχοντας μια ολόκληρη στρατιά από υπηρετικό προσωπικό και ασφάλεια στις υπηρεσίες της. Μόνιμα υπήρχαν στη βίλα ένας άνδρας ασφαλείας το βράδυ, μια μαγείρισσα, ένας μπάτλερ και φυσικά ένας γραμματέας που είχε αναλάβει τις κρατήσεις στα διάφορα κέντρα διασκέδασης του νησιού. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος εξελίχθηκε σε μόνιμο πονοκέφαλο καταστηματαρχών και μετρ του μυκονιάτικου nightlife, καθώς η παρέα άλλαζε γνώμη από τη μια στιγμή στην άλλη. Κάποιες στιγμές μάλιστα απαιτούσε, ακόμη και στο παρά πέντε, ένα καλό τραπέζι. Αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι επρόκειτο για μια νεανική -φασαριόζικη, μα απλή στους τρόπους- παρέα που ούτε στο παραμικρό άφηνε να διαφανεί ότι επρόκειτο για μέλη πριγκιπικής φαμίλιας. Εκ των ων ουκ άνευ του καθημερινού προγράμματος ήταν η εξόρμηση στις παραλίες. Το νεανικό team ήθελε μάλιστα να επισκέπτεται κάθε μέρα και άλλη παραλία, με εξαίρεση τις ημέρες που προτίμησε την ηλιοθεραπεία, τη μουσική και τα κοκτέιλ στην πισίνα στο αγαπημένο τους πεντάστερο ξενοδοχείο «Cavo Tagoo». Το μόνο που δεν φάνηκε να αλλάζει ήταν η κουλούρα σε σχήμα μονόκερου, μια μόδα που επιλέγεται από γόνους και διασημότητες σε όλα τα κοσμοπολίτικα θέρετρα του κόσμου. Συχνά μάλιστα τα κορίτσια της παρέας διαπληκτίζονταν για το ποια θα κολυμπήσει με το θαλασσινό αυτό παιχνίδι, με την Πολίν να κερδίζει ως επί το πλείστον στα σημεία. Η κόρη της Στεφανί αποθέωσε τη Μύκονο στα social media πότε απολαμβάνοντας ήλιο και βουτιές στο Καλό Λιβάδι και πότε ανοίγοντας σαμπάνιες, δοκιμάζοντας αχινό και αγοράζοντας καφτάνια στην Ψαρού. Οι καταστηματάρχες έχουν να το λένε: η ανήσυχη παρέα ανέβασε τον αυγουστιάτικο τζίρο στο νησί. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές της διαμονής της πριγκιπικής παρέας ήταν σίγουρα η επίσκεψή τους στον Πάνορμο, στο «Principaute de Mykonos». Στο in στέκι της περιοχής κολύμπησαν, χόρεψαν, απόλαυσαν φρέσκα ψάρια και ήπιαν ροζέ κρασί. Ηταν τόσο ενθουσιασμένοι μάλιστα που αν και έφτασαν εκεί νωρίς το μεσημέρι έμειναν μέχρι αργά το βράδυ, κάνοντας τους παπαράτσι να ξεροσταλιάζουν για ένα στιγμιότυπο. Οι θαμώνες του χώρου είχαν πάντως να το λένε: «Το πριγκιπάτο της Μυκόνου» βρήκε για πρώτη φορά τους αληθινούς πρίγκιπές του».
Κλείσιμο



Γαλαζοαίματη, ατίθαση και φυσιολάτρισσα

Το φυσικό κάλλος της Πολίν την έχρισε πριν από μερικά χρόνια κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της εταιρείας καλλυντικών Lancaster, ενώ η 22χρονη γαλαζοαίματη διαθέτει σημαντική προϋπηρεσία στη μόδα, αφού για βραχύ διάστημα εργάστηκε στο πλευρό της άλλοτε σιδηράς κυρίας της αμερικανικής «Vogue» Ανα Γουίντουρ. Ωστόσο, η αριστοκρατική καταγωγή και η ομορφιά της δεν είναι οι μόνο λόγοι που έχει απασχολήσει τα media. Το γαλλικό περιοδικό «L’Express» τη φιλοξένησε σε αφιέρωμά του με αφορμή τις σημαντικές επιδόσεις της στις καταδύσεις από βατήρα τριών μέτρων. Με έναν τρόπο, δηλαδή, η ένατη τη τάξει στη διαδοχή του θρόνου του Μονακό ακολουθεί την οικογενειακή αθλητική παράδοση, καθώς ο προπάππους της Τζον Κέλι είχε κερδίσει τρία χρυσά ολυμπιακά μετάλλια στην κωπηλασία, γεγονός που τον κατέστησε θρύλο του αθλήματος, ενώ ο θείος της Αλβέρτος είναι Ολυμπιονίκης σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Η Πολίν, παρότι κοσμοπολίτισσα, δεν έπαψε ποτέ να αγαπά τη ζωή κοντά στη φύση. Αλλωστε σε πολύ μικρή ηλικία διέμεινε για περίπου έναν χρόνο μαζί με τη μητέρα της και τον τότε ακροβάτη σύντροφό της σε τροχόσπιτο, δουλεύοντας και η ίδια στο τσίρκο. Σε παλαιότερες δηλώσεις έχει επισημάνει: «Το τσίρκο με έμαθε να είμαι αυτόνομη, ατίθαση και να ανακαλύπτω την ευτυχία του να ζεις στη φύση κοντά στα ζώα. Ανέβαινα στην προβοσκίδα του ελέφαντα και έκανα βόλτα. Ηταν η πιο ωραία βόλτα της ζωής μου». Η Πολίν έγινε ακόμη πιο γνωστή στο ευρωπαϊκό κοινό όταν το 2010 μαζί με τον πατέρα της αλλά και τον αδελφό της πρωταγωνίστησαν στο γαλλικό ριάλιτι «Φάρμα των διασήμων».






















Με τη μητέρα της, πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης