Νανά Καραγιάννη: «΄Εφτασα στον θάνατο»

Νανά Καραγιάννη: «΄Εφτασα στον θάνατο»

H δημοσιογράφος που εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας, μιλάει για τις ημέρες της νοσηλείας της

Νανά Καραγιάννη: «΄Εφτασα στον θάνατο»
Για είκοσι ημέρες βρισκόταν στην εντατική, η Νανά Καραγιάννη, δίνοντας μάχη να κρατηθεί στη ζωή. H γνωστή δημοσιογράφος-ραδιοφωνική παραγωγός που εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας, σε συνέντευξη της στο Down Town, δηλώνει έτοιμη να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

«Έφτασα στον θάνατο», είπε η Νανά Καραγιάννη. Όσο για τις ημέρες που νοσηλεύοταν στην εντατική, δήλωσε: 
«Δεν μπορείς να φανταστείς πως ήμουν. Οροί στον λαιμό και στα χέρια, καθετήρες κ.α. Όταν ξύπνησα από το κώμα – για πολλές ημέρες – δεν με άφηναν να κοιταχτώ στον καθρέφτη. Ήμουν φρικιό, ήταν δύσκολη η επικοινωνία με τους γύρω μου, είχα τρελούς πόνους και δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεββάτι. Με τάιζαν και με έκαναν μπάνιο οι δικοί μου, ήμουν εντελώς ανήμπορη. Θυμάμαι όταν άνοιξα πρώτη φορά τα μάτια μου είδα απέναντι μου τη μητέρα και τον αδελφό μου και άρχισα να κλαίω με λυγμούς. ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω».

Και συνεχίζει:
Κλείσιμο
«Ναι. Γύρισα και είπα στον εαυτό μου: ΄΄Αποκλείεται να τη βγάλεις καθαρή''. Όλη την ώρα κοίταζα τον κόσμο γύρω μου και έκλαιγα. Αισθανόμουν φρικτά και απαίσια. Θα σου πω μόνο ένα πράγμα. Όλες οι προηγούμενες νοσηλείες μου στα νοσοκομεία ήταν «πικνικ» μπροστά στην Εντατική. Πήγαινα κάθε φορά στο νοσοκομείο και σκεφτόμουν: ''Μου έβαλαν ορό, μου έκαναν και μια ενυδάτωση, τέλεια'' Αυτή τη φορά όμως τρομοκρατήθηκα. Πήγα και ήρθα, πως το λένε αλλιώς».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης