Τον χάρο με τα μάτια της είδε η Britney Spears στη Χαβάη

Τον χάρο με τα μάτια της είδε η Britney Spears στη Χαβάη

Μπήκε στη φουρτουνιασμένη θάλασσα για να μη χάσει το μπανάκι της και μετά κατηγορούσε τους άνδρες της ασφάλειάς της που δεν έτρεξαν να τη σώσουν!

Τον χάρο με τα μάτια της είδε η Britney Spears στη Χαβάη
Για την εξαιρετικά τραυματική εμπειρία που βίωσε κατά τις διακοπές της στη Χαβάη, η οποία την έφερε στο κατώφλι του θανάτου, μίλησε η διάσημη τραγουδιστρια Britney Spears σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Όπως αποκάλυψε η 34χρονη ντίβα της pop στον ραδιοφωνικό παραγωγό Scott Mills, το περιστατικό συνέβη στη θάλασσα, μια μέρα με έντονο αέρα.
Μη θέλοντας να χάσει το μπανάκι της, η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να μπει στη θάλασσα, παρά το γεγονός ότι τα κύματα ξεπερνούσαν σε ύψος το ενάμισι μέτρο. Όπως ήταν φυσικό, σύντομα κατάλαβε το λάθος της, αφού τα πανύψηλα κύματα την σφυροκοπούσαν αδιάκοπα, μην αφήνοντάς τη να βγει στην επιφάνεια του νερού για να ανασάνει.

«Μπήκα στο νερό νομίζοντας πως θα είναι σαν αυτές τις πισίνες με το τεχνητό κύμα. Στην αρχή σκεφτόμουν "τι ωραία και αναζωογονητική αίσθηση". Δεν είχα υπολογίσει όμως τη δύναμη με την οποία σε χτυπούν τα κύματα. Πάσχιζα να βγάλω το κεφάλι μου στην επιφάνεια του νερού για περίπου πέντε λεπτά. Παραλίγο να πνιγώ. Σκεφτόμουν "που είναι οι άνδρες της ασφάλειάς μου; Θα με αφήσουν να πεθάνω εδώ πέρα;"».
Κλείσιμο

Ευτυχώς για την τραγουδίστρια της pop (η οποία σίγουρα θα κατσάδιασε τους υπαλλήλους της επειδή δεν ήταν standby και... μέσα στη θάλασσα) κατάφερε να βγει από τα αγριεμένα νερά σώα και αβλαβής. Έτσι, μπόρεσε να δώσει την αποκαλύπτική συνέντευξη στον Mills, κατά την οποία μίλησε -μεταξύ άλλων- για τα μελλοντικά της σχέδια και για δύσκολες στιγμές του παρελθόντος της.

Απαντώντας δε στην ερώτηση «ποια συμβουλή θα έδινε - αν μπορούσε - στον νεότερο εαυτό της», η ντίβα της pop απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη. «Θα του έλεγα να μην παντρευτεί ποτέ», απάντησε η... καμμένη τραγουδίστρια, η οποία παντρεύτηκε τον Jason Alexander το 2004, μόνο για να ακυρωθεί ο γάμος τους μόλις... 55 ώρες αργότερα.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης