Η Victoria's Secret μετέτρεψε το Παρίσι σε πόλη... των «αγγέλων»

Η Victoria's Secret μετέτρεψε το Παρίσι σε πόλη... των «αγγέλων»

Οι Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Martha Hunt και Lais Ribeiro έβαλαν τα φτερά τους, φόρεσαν τα σέξι εσώρουχά τους και περπάτησαν με αισθησιασμό στην Όπερα στο Παρίσι

Η Victoria's Secret μετέτρεψε το Παρίσι σε πόλη... των «αγγέλων»
«Πανικό» στην καρδιά του Παρισιού προκάλεσαν το Σάββατο τέσσερις από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο, οι οποίες έκαναν -έστω και για λίγες ώρες- ακόμη πιο λαμπερή την Πόλη του Φωτός.

Τέσσερα διάσημα αγγελάκια» της Victoria's Secret -Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Martha Hunt και Lais Ribeiro- έβαλαν τα εντυπωσιακά φτερά τους, φόρεσαν τα σέξι εσώρουχά τους και περπάτησαν με χάρη και αισθησιασμό στην Όπερα του Γκαρνιέ στο Παρίσι.

Τα πανέμορφα μοντέλα ταξίδεψαν ως τη Γαλλία για να πρωταγωνιστήσουν στο νέο διαφημιστικό για τα εσώρουχα της εταιρείας που θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα και το οποίο έχει αναλάβει να γυρίσει ο σκηνοθέτης των «Transformers», Michael Bay!

Τα «αγγελάκια» περπάτησαν στο εντυπωσιακό κτίριο και άφησαν με το στόμα ανοιχτό όσους Παριζιάνους αλλά και τουρίστες είχαν την τύχη να περάσουν από την Όπερα το Σάββατο.

Κλείσιμο

Δείτε τις φωτογραφίες από τα «αγγελάκια»























Το βίντεο που «ανέβασε» στο Snapchat η Ambrossio
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης