Amber Heard: Αφήνει πίσω της το διαζύγιο με τον Johnny Depp και παρτάρει με φίλες της

Amber Heard: Αφήνει πίσω της το διαζύγιο με τον Johnny Depp και παρτάρει με φίλες της

Mετά τον «χρυσό» συμβιβασμό με τον Johnny Depp, η ηθοποιός διασκέδασε παρέα με την Μargot Robbie και την Cara Delevinge, στη βρετανική πρωτεύουσα.

Amber Heard: Αφήνει πίσω της το διαζύγιο με τον Johnny Depp και παρτάρει με φίλες της
Έτοιμη να αφήσει πίσω τις δύσκολες στιγμές στην προσωπική της ζωή και το πολύκροτο διαζύγιο της με τον Johnny Depp, μοιάζει να είναι η Amber Heard.

Μετά τον «χρυσό» συμβιβασμό με τον εν διαστάσει σύζυγό της και χολιγουντιανό σταρ, η ηθοποιός εθεάθη στους δρόμους του Λονδίνου, παρέα με την Margot Robbie και την Cara Delevinge. Αφού απόλαυσαν μαζί ένα δείπνο, διασκέδασαν σε γνωστό κλαμπ της βρετανικής πρωτεύουσας.

Η ηθοποιός που απέσυρε τις κατηγορίες περί σωματικής και λεκτικής κακοποίησης από τον χολιγουντιανό σταρ, με αντάλλαγμα 7 εκατ. δολάρια και στη συνέχεια δώρισε τα χρήματα σε φιλανθρωπικό ίδρυμα για κακοποιημένες γυναίκες και άρρωστα παιδιά, φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετη.

Κλείσιμο
Ο φωτογραφικός φακός της Daily Mail κατέγραψε την έξοδό της στο Λονδίνο και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, το χαμόγελο της εμφανίστηκε ξανά στο πρόσωπό της.

Για τη συγκεκριμένη εμφάνιση επέλεξε ένα total black look. Το εφαρμοστό μαύρο τζιν συνδύασε με ένα ασορτί τοπ και ένα καπέλο. Το σύνολο της απογείωσε με ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης