Οι καμπύλες της 19χρονης Κάιλι Τζένερ «ταράζουν» το Διαδίκτυο

Οι καμπύλες της 19χρονης Κάιλι Τζένερ «ταράζουν» το Διαδίκτυο

Πέρασε υπέροχα στις διακοπές της στις Μπαχάμες, κατά τη διάρκεια των οποίων νοίκιασε για εκείνη και τις φίλες της τρεις βίλες μέσω Airbnb, στα νησιά Τερκς και Κάικος

Οι καμπύλες της 19χρονης Κάιλι Τζένερ «ταράζουν» το Διαδίκτυο
Μπορεί οι διακοπές της στις Μπαχάμες για τον εορτασμό των γενεθλίων της να τελείωσαν, ωστόσο, φωτογραφίες της πληθωρικής Κάιλι Τζένερ συνεχίζουν να κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, επαναφέροντας στο προσκήνιο ένα «καυτό» θέμα: έχει βάλει η 19χρονη εμφυτεύματα στα οπίσθια της;

Η μεγαλύτερη αδερφή της, η διάσημη τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν, φέρεται να έχει ξαπλώσει στο χειρουργικό κρεβάτι για να... τονώσει τις καμπύλες της και οι «κακές» γλώσσες θέλουν την νεαρή Κάιλι να έχει κάνει το ίδιο.

Παρά το γεγονός ότι η ίδια η Κάιλι δεν έχει παραδεχθεί δημοσίως ότι έχει προχωρήσει σε αισθητικές επεμβάσεις για να αλλάξει χαρακτηριστικά του προσώπου και του σώματός της, ωστόσο, οι αλλαγές στην όψη της τα τελευταία χρόνια είναι μεγάλες.
Κλείσιμο

Πάντως, όποια και να είναι η αλήθεια, το σίγουρο είναι πως η 19χρονη πέρασε υπέροχα στις διακοπές της στις Μπαχάμες, κατά τη διάρκεια των οποίων νοίκιασε για εκείνη και τις φίλες της τρεις βίλες μέσω Airbnb, στα νησιά Τερκς και Κάικος!


Οι καμπύλες της Τζένερ...











... και οι πανάκριβες βίλες που νοίκιασε μέσω Airbnb





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης