Χαμός στο διαδίκτυο με το τόπλες βίντεο της Έλεν Σκέλτον

Χαμός στο διαδίκτυο με το τόπλες βίντεο της Έλεν Σκέλτον

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια του BBC, Έλεν Σκέλτον, καλύπτει για το κανάλι της τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο - Το μαύρο μίνι φόρεμα της ξανθιάς παρουσιάστριας την έκανε «πρωταγωνίστρια» των ημερών στα social media

Χαμός στο διαδίκτυο με το τόπλες βίντεο της Έλεν Σκέλτον
Η Έλεν Σκέλτον είναι η 33χρονη παρουσιάστρια του BBC, που καλύπτει για το βρετανικό κανάλι τους
Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.
Όμως, από την αρχή των Αγώνων η ξανθιά Έλεν «έκλεψε τις εντυπώσεις» με το αποκαλυπτικό της ντύσιμο και ειδικότερα, με το μίνι μαύρο φόρεμα, που άφησε «εκτεθειμένα» τα ατελείωτα πόδια της και έκανε τον βρετανικό Τύπο να την αποκαλεί «Miss Leggy
» (Μις όμορφα πόδια).
Κλείσιμο



Η εμφάνιση της Έλεν Σκέλτον στο Ρίο έκανε το twitter να «παραληρεί» με τους χρήστες να διαφωνούν, αν η παρουσιάστρια φορούσε ή όχι εσώρουχο. Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε φαίνεται ότι η εντυπωσιακή παρουσιάστρια παραμένει στην επικαιρότητα και μάλιστα, πρόσφατα, ο βρετανικός Τύπος αποκαλύπτει ότι ένα βίντεο, που δείχνει την Σκέλτον τόπλες, διέρρευσε σε πορνό σάιτ στο διαδίκτυο.



Φίλη της παρουσιάστριας δήλωσε για το επίμαχο βίντεο στην εφημερίδα The Star on Sunday: «Το βίντεο είναι από διακοπές στη Γαλλία όταν η Έλεν ήταν 17 ετών. Δεν είχε ιδέα ότι την καταγράφουν, αυτή η διαρροή θα είναι σοκ και εφιάλτης για την Έλεν, θέλει να την παίρνουν στα σοβαρά ως παρουσιάστρια».

Η γοητευτική Έλεν είναι παντρεμένη με τον 26χρονο παίκτη του ράγκμπι Ρίτσι Μίλερ, με τον οποίο τον Ιούνιο του 2015 απέκτησε έναν γιο, τον Έρνι.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης