Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί: Οταν η Χίλαρι και ο Ντόναλντ περνούσανε καλά!

Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί: Οταν η Χίλαρι και ο Ντόναλντ περνούσανε καλά!

Πίσω στο 2005, ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον ήταν ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους του γάμου του Τραμπ και της Μελάνια

Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί: Οταν η Χίλαρι και ο Ντόναλντ περνούσανε καλά!
Πολλά μπορούν να αλλάξουν μέσα σε 11 χρόνια. Με αφορμή τις τρομερές κατηγορίες που ανταλλάσσουν μεταξύ τους ο Ντόναλτ Τραμπ και η Χίλαρι Κλίντον βγάλαμε από το αρχείο μια φωτογραφία που αποδεικνύει ότι οι δύο μονομάχοι για την προεδρία των ΗΠΑ κάποτε ήταν  φίλοι. 

Πίσω στο 2005, ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον ήταν ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους του γάμου του Ντόναλντ Τραμπ και της εκλεκτής της καρδιάς του Μελάνια. Από ότι φαίνεται και στη φωτογραφία οι τέσσερις τους φαίνεται να περνάνε καλά. 

Μάλιστα την εποχή εκείνη ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας είχε προσφέρει 100.000 δολάρια στο Chelsea Clinton Foundation. Επίσης είχε κάνει και πολλές δωρεές σε πολιτικές καμπάνιες του Μπιλ Κλίντον.

Κλείσιμο
Πέρσι τον Αύγουστο η Χίλαρι είχε πει ότι ουδέποτε εκείνη και ο Τραμπ είχαν φιλικές σχέσεις. Όταν ρωτήθηκε πώς έτυχε και βρέθηκε στο γάμο του το 2005 η Κλίντον είχε πει: «Έτυχε τότε να βρίσκομαι στη Φλόριντα και σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραία και διασκεδαστικά να πάω στο γάμο του. Τώρα που διεκδικεί την προεδρία τα πράγματα έχουν αλλάξει. Δεν είμαστε φίλοι».

Ο Τραμπ από την πλευρά του είχε πει: Την κάλεσα στο γάμο μου και ήρθε. Ξέρετε γιατί; Δεν είχε άλλη επιλογή γιατί έδινα λεφτά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης