ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τον έρωτά του με τη Nina Agdal ζει στη Μύκονο o DiCaprio

Τον έρωτά του με τη Nina Agdal ζει στη Μύκονο o DiCaprio

Σύμφωνα με τη σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη που τους απαθανάτισε σε τρυφερό τετ α τετ στο πολυτελές ξενοδοχείο τους 

Τον έρωτά του με τη Nina Agdal ζει στη Μύκονο o DiCaprio
Στη Μύκονο, προσγειώθηκε την Τρίτη, με ιδιωτικό Jet, ο Leonardo DiCaprio, o οποίος ήρθε να απολαύσει τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και να ζήσει ένα άκρως, όπως φαίνεται, ερωτικό καλοκαίρι στην αγκαλιά της νέας του αγαπημένης, Nina Agdal. 

Tα πειστήρια, ήρθαν, από μία εξπέρ του χώρου της μόδας, η οποία δεν είναι άλλη, από τη διάσημη σχεδιάστρια μόδας Σήλια Κριθαριώτη, η οποία σε ρόλο παπαράτσι απαθανάτισε με το κινητό της, μια τρυφερή στιγμή του ζευγαριού, την ώρα που έφευγε από το πολυτελές ξενοδοχείο του. Σύμφωνα λοιπόν με τη Σήλια, η οποία γνωρίζει απέξω και ανακατωτά τα διάσημα top model, η καλλονή που αγκαλιάζει τον σταρ δεν είναι άλλη από τη Nina και γι αυτό το λόγο η σχεδιάστρια την «τάγκαρε» στην παρακάτω εικόνα. 

Κλείσιμο


Φαίνεται πως ο Leonardo την έχει πατήσει με την καλλονή αν κρίνουμε και από τις εικόνες που έκαναν το γύρο του πλανήτη στις οποίες φιλιούνται με πάθος σε παραλία του Μαλιμπού λίγες μέρες πριν την άφιξη τους στο νησί των ανέμων. 





Ακόμα κι αν δεν είχες ασχοληθεί ποτέ με το όνομα της Nina Agdal θα την έχεις σίγουρα προσέξει σε ένα από τα δεκάδες εξώφυλλα του Sports Illustrated. Το 24χρονο μοντέλο έχει αφήσει το στίγμα του στο χώρο της μόδας με το καλλίγραμμο κορμί του και τις αισθησιακές του πόζες. Η Δανή καλλονή θεωρείται πλέον από τις πιο περιζήτητες στη βιομηχανία της μόδας και ήδη πολλές εταιρείες την «πολιορκούν» για να διαφημίσει τα εσώρουχα και τα μαγιό τους. «Κατάγομαι από μία μικρή πόλη. Είμαι ένα προσγειωμένο κορίτσι, που του αρέσει να διασκεδάζει», έχει δηλώσει παλαιότερα η Nina για τον εαυτό της.

Απολαύστε υπεύθυνα το κορμί που χαίρεται κάτω από τον ελληνικό ήλιο ο σταρ του Χόλιγουντ. 










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης