Κώστας Βουτσάς- Αλίκη Κατσαβού: Φωτογραφίζονται με τον νεογέννητο γιο τους

Κώστας Βουτσάς- Αλίκη Κατσαβού: Φωτογραφίζονται με τον νεογέννητο γιο τους

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του,  ποζάρουν κρατώντας αγκαλιά τον νεογέννητο γιο τους

Κώστας Βουτσάς- Αλίκη Κατσαβού: Φωτογραφίζονται με τον νεογέννητο γιο τους
Λιγές ημέρες μετά τον ερχομό του γιού τους στη ζωή τους, ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού φωτογραφίζονται στο περιοδικό Down Town. Ο ηθοποιός και η σύζυγός του, ποζάρουν κρατώντας αγκαλιά τον νεογέννητο γιο τους, που όπως έχουν αποκαλύψει, θα ονομάσουν Φοίβο.


Κλείσιμο
«Οι γιατροί μας είπαν ότι θα γίνει πολύ ψηλό αγόρι. Έχει ήδη 52 πόντους ύψος. Δεν κλαίει, δεν γκρινιάζει, σχεδόν δεν τον ακούς. Χτες το βράδυ δεν κοιμήθηκαν. Καθόμουν όλη τη νύχτα από πάνω του να σιγουρευτώ ότι αναπνέει. Αξίζει όλες τις θυσίες του κόσμου», είπε η Αλίκη Κατσαβού.

Στην ίδια συνέντευξη περιγράφει την πρώτη στιγμή που αντίκρισε τον γιο της. « Εκεί, κάτω από το φως του χειρουργείου, τον είδα για πρώτη φορά. Τα μάτια μου γέμισαν δάκρυα. Ύστερα τον έβαλαν στην αγκαλιά μου. Μη μου ζητήσεις να σου περιγράψω με λέξεις όσα ένιωσα. Είναι μεγάλες στιγμές αυτές για κάθε γυναίκα. Θυμάμαι μόνο να τον σφίγγω στην αγκαλιά μου και να του λέω “Είμαι εδώ παιδάκι μου”», είπε.


Θα ήθελε ο Κώστας Βουτσάς να γίνει ο γιος του ηθοποιός; «Θα προτιμήσω να μη γίνει ηθοποιός για να μην τον συγκρίνουν μαζί μου», απαντά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης