Στα χαρακώματα Kanye West, Kim Kardashian με την Taylor Swift!

Στα χαρακώματα Kanye West, Kim Kardashian με την Taylor Swift!

Ο διάλογος για τους προκλητικούς στίχους του τραγουδιού Famous όπως τον έδωσε η Kim Kardashian- Η Swift υποστηρίζει πώς ποτέ δεν έδωσε τo ok στον West να την αποκαλέσει «that bitch» 

Στα χαρακώματα Kanye West, Kim Kardashian με την Taylor Swift!
O Kanye West ίσως να βρεθεί αντιμέτωπος με το νόμο και να του υποβάλει μήνυση η Taylor Swift καθώς ο διάσημος ράπερ ηχογράφησε ιδιωτική τους συνομιλία στην Καλιφόρνια. Τα παραπάνω ισχυρίζονται νομικοί οι οποίοι λένε πώς η δημοσιοποίηση μιας ιδιωτικής συνομιλίας είναι παράνομη σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας της Καλιφόρνια.

Καλύτερα όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να ξετυλίξουμε το κουβάρι αυτού του απόλυτου ξεκατινιάσματος με πρωταγωνιστές τους Kanye West, Taylor Swift και Kim Kardashian.

Κλείσιμο




Από το περασμένο βράδυ της Κυριακής τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο στον λαμπερό κόσμο της showbiz και η διάσημη τηλεπερσόνα φρόντισε προσωπικά για αυτό. Πώς; Δίνοντας στη δημοσιότητα, μέσω του λογαριασμού της στο Snapchat, το βίντεο που αποκαλύπτει πως ο Kanye West είχε όντως ζητήσει την άδεια της Taylor Swift για να συμπεριλάβει τους αμφιλεγόμενους στίχους για το πρόσωπό της στο κομμάτι του «Famous». Και η Swift του την είχε δώσει με μεγάλη της χαρά.



Στο εν λόγω σκανδαλώδες τραγούδι ο Kanye ραπάρει: «Αισθάνομαι ότι εγώ και η Taylor ίσως κάνουμε σεξ / Γιατί; Εγώ έκανα αυτή τη σκύλα διάσημη».

Ο Kanye δέχθηκε σφοδρές αντιδράσεις για τους στίχους του τραγουδιού και το υπερασπίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο λέγοντας: «Τηλεφώνησα στην Taylor και είχαμε μια σύντομη συζήτηση για τους συγκεκριμένους στίχους. Εκείνη μου έδωσε τις ευλογίες της και μου είπε ότι τους βρήκε αστείους».




Η απάντηση της Swift ήταν άμεση στα βραβεία Grammy: «Θέλω να πως στις νέες κοπέλες ότι εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να υπονομεύσουν την επιτυχία και να αμαυρώσουν τη φήμη σας».


Τώρα ο Kanye και η τηλεπερσόνα σύζυγός του περνούν στην αντεπίθεση και δίνουν στη δημοσιότητα το βίντεο που ουσιαστικά καίει και εκθέτει την νεαρή τραγουδίστρια: «Ειλικρινά εκτιμώ που μου το λες, και είναι ωραίοι», ακούγεται να λέει στο βίντεο η Swift. 

H τραγουδίστρια έδωσε τη δική της απάντηση στο Twitter λέγοντας ότι ο Kanye την μαγνητοφώνησε «κρυφά» και χωρίς την άδειά της. 



Αν ο Kanye έκανε την ηχογράφηση στην Καλιφόρνια όπου ζει μαζί με την Kim χωρίς την συγκατάθεση της Swift τότε θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου. Στην Καλιφόρνια η ηχογράφηση για να είναι νόμιμη χρειάζεται να συμφωνούν και οι δύο πλευρές. Αν η μια πλευρά διαφωνεί τότε η ηχογράφηση θεωρείται ποινικό αδίκημα και διώκεται. Μάλιστα το πρόστιμο ανέρχεται σε 2,500 δολάρια ενώ ο κατηγορούμενος μπορεί και να πάει στη φυλακή για ένα χρόνο. 




Οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών αν και τους ζητήθηκε από τα μέσα δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση. Πάντως σύμφωνα με το People και το TMZ η ηχογράφηση έγινε στο Λος Αντζελες. 

Αυτός είναι ο διάλογος που ακούγεται ανάμεσα στον West και την Swift και δημοσίευσε η πανέξυπνη Kim:



Στη συνέχεια η Swift επιβαρύνει κι' άλλο τη θέση της λέγοντας στον West: «You gotta tell the story the way that it happened to you and the way you experienced it. Like you obviously didn’t know who I was before that. It doesn’t matter if I sold 7 million of that album before you did that, which is what happened. You didn’t know who I was before that. Αnd you know, if people ask me about it, I think it would be great for me to be like, ‘look, he called me and told me about the line before it came out’. Like, joke’s on you guys, we’re fine. You guys wanna call this a feud, you wanna call this throwing shade. But right after the song comes out, I’m gonna be on a Grammy red carpet and they’re gonna ask me about it. And I’m gonna be like, he called me».



Σε ελεύθερη μετάφραση τα λεγόμενα της Swift
Η Swift λοιπόν δίνει τις ευλογίες της στον Kanye, τον ευχαριστεί που έκανε κάτι «τόσο καλό και ευγενικό» όπως το να της ζητήσει προηγουμένως την άδεια, του λέει να κάνει ό,τι πιστεύει πως είναι καλύτερο και στο τέλος του λέει πως θα αναφέρει το τραγούδι στην ομιλία της στα Grammy αποκαλύπτοντας πως ο West είχε ζητήσει την άδειά της και κάνοντας τους πάντες να νιώσουν χαζοί που πίστεψαν πως υπήρχε ίντριγκα ανάμεσά τους ενώ, στην πραγματικότητα, είναι τόσο καλοί φίλοι. Λέει, λοιπόν κατά λέξη:

Πριν από λίγες ώρες, η Swift που υποστηρίζει ότι η ηχογράφηση ήταν παράνομη έκανε το παρακάτω ποστ στο Instagram της, απαντώντας στο Snapchat της Kim



Η Taylor υποστηρίζει λοιπόν πως το βίντεο δεν δείχνει πουθενά τον Kanye να της λέει πως θα την αποκαλέσει «that bitch» στο τραγούδι και πως, ενώ ήθελε πραγματικά να της αρέσει το κομμάτι και να υποστηρίξει τον West και να διατηρήσουν τη φιλία τους, ο ίδιος ποτέ δεν της έπαιξε το τραγούδι πριν την επίσημη κυκλοφορία του, όπως είχε υποσχεθεί. Τέλος, λέει πως θα ήθελε να βγει από όλη αυτή την ιστορία, η οποία «τρέχει» από το 2009 και στην οποία ποτέ δεν ήθελε να πάρει μέρος ούτως ή άλλως.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης