Σαράντα εννέα διάσημοι «διαδηλώνουν» για τα θύματα στο gay club του Ορλάντο

Σαράντα εννέα διάσημοι «διαδηλώνουν» για τα θύματα στο gay club του Ορλάντο

«Εξαρτάται από όλους εμάς το να κρατήσουμε τις μνήμες τους ζωντανές»

Σαράντα εννέα διάσημοι «διαδηλώνουν» για τα θύματα στο gay club του Ορλάντο
Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την αιματηρή επίθεση στις 12 Ιουνίου, όταν ένοπλος εισέβαλε στο gay club Pulse του Ορλάντο και δολοφόνησε εν ψυχρώ 49 άτομα που διασκέδαζαν. Σήμερα, σαράντα εννέα διάσημοι σταρ αποφάσισαν να αφηγηθούν τις ιστορίες των 49 θυμάτων του μακελειού. 

Σε ένα συγκινητικό βίντεο προσωπικότητες όπως η Lady Gaga, ο Κρις Πάιν, ο Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ, η Άντζελα Μπάσετ, η Τζέιν Φόντα, ο Ματ Μπόμερ, η Κέιτλιν Τζένερ, η Κέρι Ουάσινγκτον, η Σοφία Βεργκάρα, η Έβαν Ρέιτσελ Γουντς, ο Λι Ντάνιελς, η Τζέιμι Λι Κέρτις, ο Τζον Στάμος, η Άννα Πάκουιν, η Κάθι Μπέιτς, ο Γουές Μπέντλεϊ διαβάζουν, μεταξύ άλλων, τα ονόματα των θυμάτων και αφηγούνται μικρές ιστορίες για το τι αγαπούσαν και για το ποιοι ήταν.

Το βίντεο, μία ιδέα του Human Rights Campain καλεί τους πολίτες να στηρίξουν νομοθεσία που θα εξασφαλίσει ότι τα μέλη της LGBTQ κοινότητας θα είναι «ασφαλή και ισότιμα» σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ.

Κλείσιμο
Το Human Rights Campain αναφέρει: «Εξαρτάται από όλους εμάς το να κρατήσουμε τις μνήμες τους ζωντανές και το να εξασφαλίσουμε ότι η κληρονομιά τους θα μετατραπεί σε ουσιαστική δράση για να μπει τέλος στην βία που προκαλεί το μίσος».

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης