Alanis Morissette: Γυμνή στο νερό με φουσκωμένη κοιλίτσα

Alanis Morissette: Γυμνή στο νερό με φουσκωμένη κοιλίτσα

Μια καλαίσθητη φωτογραφία που «αιχμαλωτίζει» το θαύμα της εγκυμοσύνης

Alanis Morissette: Γυμνή στο νερό με φουσκωμένη κοιλίτσα
Μια καλαίσθητη φωτογραφία που «αιχμαλωτίζει» το θαύμα της εγκυμοσύνης δημοσίευσε σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η γνωστή Καναδο-αμερικανή τραγουδίστρια και συνθέτης, Alanis Morissette.

Η 42χρονη καλλιτέχνιδα, η οποία έχει πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως, διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη της και θέλησε να μοιραστεί την ευτυχία και την γαλήνη που νιώθει με τους φαν της. Έτσι ανάρτησε μία φωτογραφία της όπου ποζάρει ολόγυμνη, σε εμβρυική στάση, μέσα στην πισίνα του σπιτιού της. 

Μάλιστα, συνόδεψε την εν λόγω φωτογραφία με μία φράση που αποδίδει τον πρωτότοκο γιο της, τον 5χρονο Ever Imre:
«Πρέπει να είμαστε πολύ ευγενικοί με τις κυρίες επειδή είναι οι πιο χρήσιμοι άνθρωποι στον κόσμο, αφού φτιάχνουν άλλους ανθρώπους».

Κλείσιμο
Η ταλαντούχα τραγουδοποιός παντρεύτηκε τον 36χρονο Mario Treadway το 2010 και δηλώνει με κάθε ευκαιρία πανευτυχής με την επιλογή της. Στην επέτειο τους, πριν από ένα μήνα, η Morissette δημοσίευσε μία φωτογραφία της ευτυχισμένης οικογένειάς της με την εξής λεζάντα: «Ευτυχισμένη επέτειο, αγαπημένε μου. Η απόφαση να σε παντρευτώ ήταν η πιο έξυπνη της ζωής μου. Δεν υπάρχει κανένα άλλο μέρος που θα προτιμούσα να βρίσκομαι, εκτός από το σπίτι μας»
.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης