Euro 2016: Δείτε τις 11 πιο «καυτές» φανέλες

Euro 2016: Δείτε τις 11 πιο «καυτές» φανέλες

Δείτε φωτογραφίες από την πιο σέξι ενδεκάδα

Euro 2016: Δείτε τις 11 πιο «καυτές» φανέλες
Ψηλός, αξύριστος και αποτριχωμένος. Με τατουάζ-μανίκι, συντροφική σχέση ζωής και αγάπη 
για τις MILF. Ο μέσος γοητευτικός παίκτης του φετινού Euro είναι 28 ετών, ρέπει μεταξύ 
μετροσέξουαλ και ματσοσέξουαλ κaι άμα του τη σβουρίξει θα περάσει και μια ξανθιά 
Κλείσιμο
ανταύγεια το μαλλί, έτσι για την τιμή των Μπέκαμ

Σέρχιο Ράμος

Ομάδα: Ισπανία

Ο ματσοσέξουαλ


Μη σας ξεγελά η αψεγάδιαστη, τακτοποιημένη χωρίστρα των μαλλιών του, η οποία για τους συμπατριώτες του, τους Ανδαλουσιανούς, είναι κάτι σαν εθνικός θησαυρός. Ο Σεβιγιάνος αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας καθαρόαιμος κάγκουρας που αγαπά τις ταυρομαχίες, εκτρέφει άλογα και ερωτεύεται γυναίκες που εμπίπτουν στην κατηγορία MILF. Οι γκέλες της Εθνικής Ισπανίας στο τρέχον Euro δεν φαίνεται να τον πτόησαν. Τουναντίον, προ ημερών γιόρτασε με δόξα, τιμή και ακαλαίσθητα memes τη συμπλήρωση 10.000 followers στο Instagram. Εκτός από έφεση στο τόπι, ο Ράμος έχει και μεγάλο ταλέντο στα χείλη που θα ’λεγε και η Ελλη Κοκκίνου. Γι’ αυτό και τραγούδησε το επίσημο τραγούδι της Ισπανίας που τη συνοδεύει στα γήπεδα της Γαλλίας.





Ααρον Ράμσεϊ

Ομάδα: Ουαλία
Ο αντι-Μπέκαμ


Γεννήθηκε τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων του 1990 και αυτό ήταν κάτι που τον έκανε ευάλωτο, κοντολογίς  ρομαντική ψυχή. Η ασπρόμαυρη φωτογραφία από τον γάμο του που ανάρτησε πριν από δύο εβδομάδες στο Instagram για να ευχηθεί χαρούμενη επέτειο στη σύζυγό του είναι δηλωτική μιας ευαίσθητης ψυχής - κάποιοι υποστηρίζουν πως ήταν απλώς αναμενόμενη συνέπεια των αναθυμιάσεων του οξυζενέ που τον μεταμόρφωσε από καστανό σε εκτυφλωτικό ξανθό με μπάρμπα στην Ουψάλα. Οπως και να ’χει, ο Ράμσεϊ εκτός από εξαιρετικά φορμαρισμένος παίκτης στη φετινή διοργάνωση είναι trendy τυπάκι και γουστάρει. Οι λάτρεις του ανεξήγητου και του μεταφυσικού πιστεύουν πως κάθε φορά που ο μέσος της Αρσεναλ σκοράρει κάποιος διάσημος πεθαίνει. Πρώτο του θύμα στις 2 Μαΐου του 2011 ήταν ο Οσάμα Μπιν Λάντεν. Αν γνωρίζετε προσωπικά κάποια διασημότητα και ακούσετε πως χθες στον αγώνα με τη Βόρεια Ιρλανδία ο Ράμσεϊ έβαλε γκολ, κάντε της ένα τηλεφώνημα καλού κακού.


Ανταμ Λαλάνα


Ομάδα: Αγγλία
Ο «Ισπανός»


Εντάξει, εντάξει. Δεν τον βλέπεις και πέφτεις τ’ ανάσκελα, όμως ο μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ έχει αυτό το αόρατο φωτοστέφανο που -σε κάποιες γυναίκες- δρα ακροθιγώς αφροδισιακά. Ισως βέβαια γι’ αυτό να ευθύνονται τα ισπανικά γονίδια του παππού του. Κατά τα άλλα, πρόκειται για μια κλασική περίπτωση Αγγλου που θα συναντήσεις στα Μάλια ή στο Φαληράκι να σου ζητά δανεικά για μπίρες. Από κάποια τέτοια μεθυσμένη βραδιά μοιάζει βγαλμένο και το πελώριο τατού που καλύπτει την αριστερή πλευρά (και σπάλα) του κορμού του. Παντρεμένος με παιδιά, ενίοτε ποζάρει ως μοντέλο για σειρές ρούχων (βλ. καμπάνια French Connection), ενώ στα μεγάλα κέφια πιάνει ψιλή κουβέντα με τον Τζον Σνόου στις κερκίδες του Γουίμπλεντον. 




Ολιβιέ Ζιρού 



Ομάδα: Γαλλία
Ο Mr Εθνικοί Γλουτοί


Αφήστε στην άκρη τις αμφιλεγομένες συμπαραδηλώσεις που προκαλεί ο τίτλος που του αποδίδουμε και θυμηθείτε τη γυμνή φωτογράφηση που ο Γάλλος επιθετικός έκανε το 2013 για το φιλανθρωπικό ημερολόγιο Dieux du Stade. Δεν είναι μόνο οι αλαβάστρινοι κοιλιακοί του, δεν είναι αποκλειστικά οι σέξι φωτογραφήσεις του στις σελίδες του «GQ». Κυρίως είναι το γεγονός πως ο Ζιρού είναι άντρας και το κέφι του θα κάνει - μη σας γελά η ριζική αποτρίχωση. Κι αυτό είναι κάτι που γνωρίζει από πρώτο χέρι η σύζυγός του Τζένιφερ, την οποία απάτησε προ ετών με μοντέλα. Κατά τα άλλα, το 29χρονο καμάρι της Αρσεναλ είναι ένας ευσεβής καθολικός, με χαραγμένο μάλιστα στο δεξί χέρι του έναν εκκλησιαστικό ψαλμό. Πρόσχωμεν.



Γκίλφι Σίγκουρντσον

Ομάδα: Ισλανδία
Το αγόρι της Μις Ισλανδία

Είναι ο πιο διάσημος ποδοσφαιριστής της πατρίδας του, αν και  τη μακρινή Ισλανδία δεν τη λες και ποδοσφαιρομάνα. Γι’ αυτό και προφανώς το πιο δυνατό σημείο του εντοπίζεται στο γεγονός πως είναι το αγόρι μιας από τις πιο καυτές WAGs του φετινού Euro, το όνομα της οποίας είναι από εκείνα τα δυσπρόφερτα ισλανδικά με κατάληξη -dottir, αλλά η ιδιότητά της ως Μις Ισλανδία για το 2008 φτάνει και περισσεύει για να σε ανεβάσει level. Κατά τα άλλα, ο παίκτης της Σουόνσι είναι αυτό που λέμε clean cut τύπος (παλιά το λέγαμε φλώρος) με παγωμένο βλέμμα Κεν (της Μπάρμπι) που δεν ζεσταίνεται με τίποτα - ούτε καν όταν ποζάρει ως τουρίστας μπρος στον Παρθενώνα. Ya sou Ellada!



Γκάρεθ Μπέιλ

Ομάδα: Ουαλία
Η αρσενική γαζέλα


Αν το Euro 2016 μετατρεπόταν σε μια πασαρέλα για καλλίπυγους άρρενες, ο Γκάρεθ Μπέιλ θα ενσάρκωνε αναμφίβολα τη Ζιζέλ. Οχι, μη σας μπερδεύει το man-bun το οποίο με τόλμη και γοητεία λανσάρει στα γήπεδα. Μπορεί να τρέχει σαν διάβολος, όμως το μεγαλύτερο προσόν του είναι ότι κατακαίει τις αντίπαλες εστίες σε κάθε ευκαιρία, όπως ακριβώς ο κόκκινος δράκος στη σημαία της Ουαλίας. Αιώνια δοσμένος στον παιδικό έρωτά του, την Εμα Ρις-Τζόουνς, πατέρας δύο κοριτσιών και προφανώς πάμπλουτος, αφού κερδίζει περί τα 20 εκατ. ευρώ τον χρόνο από το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ και άλλα τόσα από τους χορηγούς του, ο 26χρονος Ουαλός έχει κάθε λόγο να φορά διαρκώς στο πρόσωπό του αυτό το σχεδόν διεστραμμένο μειδίαμα που τρελαίνει τα κορίτσια: στο χορτάρι, στην προπόνηση, στο αεροπλάνο, στην κρυοσάουνα. Ναι, όπως ακριβώς η γνωστή λακ για κάθε καιρό. 


Εντέν Αζάρ


Ομάδα: Βέλγιο
Next door boy

Ζωντανή απόδειξη πως υπάρχει Θεός και για τα next-door boys στα οποία θα προστρέξεις ένα τουλάχιστον πρωινό στη ζωή σου όταν θα σου ’χει τελειώσει ο καφές, η ζάχαρη, η υπομονή να περιμένεις τον τέλειο άντρα. Το αστέρι του 25χρονου μέσου γίνεται ολοένα  πιο λαμπερό τα τελευταία χρόνια, με τους φανατικούς θιασώτες του να προβαίνουν σε τολμηρές συγκρίσεις του Βέλγου με Ρονάλντο και Μέσι. Ηδη κάνει τα πρώτα του εξωγηπεδικά βήματα ως πρέσβης της εταιρείας Nike, ενώ όταν δεν αγωνίζεται για την Τσέλσι τρέχει να μεγαλώσει τους τρεις γιους του. Χρήσιμο tip Ι: τον πρωτότοκο γιο του τον λένε Yannis. Χρήσιμο tip II: τρελαίνεται να ποζάρει με τη γλώσσα έξω.


Κριστιάνο Ρονάλντο


Ομάδα: Πορτογαλία
Ο νάρκισσος

Γενικά ο καλύτερος. Προς Θεού, αυτό ουδόλως έχει να κάνει με τις επιδόσεις του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης -και του ποδοσφαίρου εν γένει- στο φετινό Euro. Αν και μάλλον κατώτερος των προσδοκιών που ο ίδιος έχει καλλιεργήσει -το τρολάρισμα που δέχτηκε στα social media μετά το χαμένο πέναλτι στον αγώνα με την Αυστρία είναι απλώς ενδεικτικό-, στην πραγματικότητα δεν του κρατάς κακία. Πώς άλλωστε να φανείς σκληρός απέναντι στο αγλάισμα του μετρο-σεξουαλισμού, στον άνθρωπο που κάνει ακόμη και τον βετεράνο Μπέκαμ να μοιάζει με αρχετυπικό, μάτσο αρσενικό; O 31χρονος Ronnie είναι μια περίπτωση άνδρα τόσο κλασική που καταντά sui generis: αγαπά τη μαμά του, αγαπά τον Θεό, αγαπά τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, τη λέιζερ αποτρίχωση, μα πάνω απ’ όλα αγαπά τον εαυτό του. Νάρκισσος; Ούτε να σας περνάει από το μυαλό.



Γιαν Ζόμερ

Ομάδα: Ελβετία
Ο γόης


Μαλλί μεταξύ ανεμελιάς, ιδρώτα και αλουσιάς, ύφος «το ξέρω πως είμαι νόστιμος, μήπως είναι καιρός να το μάθετε κι εσείς;», καταγωγή που δεν γεννά σεξουαλικές προσδοκίες αλλά ξενερωσιά. Αν και Ελβετός, ο τερματοφύλακας της Γκλάντμπαχ έχει αυτό το κάτι - όχι της Καίτης Γαρμπή, αλλά του αθλητικού, φρεσκοξυρισμένου feel good τύπου. Εκείνου που θα τον πάρεις τηλέφωνο να βγείτε να πνίξετε τον καημό σου στον αλκοόλ για την γκόμενα και στο τσακίρ κέφι θα παραγγείλει ανθρακικό νερό με μια φέτα λεμόνι. Μοιάζει βγαλμένος από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» και αυτό είναι κάτι που οι ονειρώξεις των κοριτσιών που μεγάλωσαν με τις περιπέτειες της οικογένειας Γουόλς δεν θα του συγχωρήσουν ποτέ.


Γκρατσιάνο Πελέ Ομάδα: Ιταλία



Ο Ιταλός με την μπριγιαντίνη και τη σέξι Βικτόρια

30άρης, μελαχρινός, με περιποιημένο ψυχαναγκαστικό γένι τριών ημερών, που αγαπά τα spa, το λιβανέζικο φαγητό, τα γρήγορα αυτοκίνητα, τα παπιγιόν και εν γένει όλα τα κλαρινογαμπρίστικα παραφερνάλια. Τι ωραία που θα ήταν η ζωή για σας, φίλες μου, αν ο Γκρατσιάνο με επώνυμο βαρύ σαν ιστορία ήταν και εργένης; Δυστυχώς, επρόκειτο για τελευταίο κομμάτι που μας το πήρε η έκπαγλης ομορφιάς και αβυσσαλέου σεξαπίλ Βικτόρια Βάργκα. Πώς; Θα θέλατε απλώς να ξεκινήσετε μια τρυφερή, άδολη φιλία μαζί του; Λυπάμαι πολύ. Οι καλύτερες φίλες του επιθετικού της Σαουθάμπτον είναι εδώ και χρόνια πια η πομάδα και η μπριγιαντίνη. Αμφότερες τις έχει κορόνα στο κεφάλι του, η γυαλάδα του οποίου είναι σαν το Σινικό Τείχος: ορατή και απ’ τη στρατόσφαιρα.


Ζεράρ Πικέ


Ομάδα: Ισπανία
Ο Καταλανός κ. Σακίρα

Ο 29χρονος Πικέ ζει μια συμβατική καθημερινότητα, όπως χιλιάδες συνομήλικοί του στον πλανήτη. Ξυπνά κάθε πρωί και βλέπει πλάι του με την τσίμπλα στο μάτι τη Σακίρα, βγαίνει για φαγητό με τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ, βλέπει τους χορηγούς να σφάζονται στα πόδια του. Κλασικός κλαρινογαμπρός με τάσεις MILF-ο-λάτρη, γνώρισε την Κολομβιανή σταρ τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Πριν ακόμη προλάβουν να πουν ο ένας στον άλλο ότι έχουν γενέθλια την ίδια ημέρα, ενεπλάκησαν σε ένα φλογερό ειδύλλιο που φαίνεται πως κρατά ακόμη, έπειτα από δύο παιδιά. Τι να πεις; Υδροχόοι. Το σημαντικότερο κατόρθωμά του στο Euro είναι το μεσαίο δάχτυλο που πολλοί τον κατηγορούν πως ανύψωσε αυθορμήτως προς τις κάμερες την ώρα που η Εθνική Ισπανίας έπαιρνε θέση για την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της στον αγώνα με την Κροατία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης