Persona non grata πλέον η Lady Gaga στην Κίνα

Persona non grata πλέον η Lady Gaga στην Κίνα

Λόγω της συνάντησής της με τον Δαλάι Λάμα, οι Κινέζοι της απαγόρευσαν να δώσει συναυλία στη χώρα και να προωθήσει τα τραγούδια της ακόμη και μέσω του Διαδικτύου

Persona non grata πλέον η Lady Gaga στην Κίνα
Η Lady Gaga δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτη στην Κίνα. Το όνομά της συμπεριλαμβάνεται στη «μαύρη λίστα» του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας με τους απαγορευμένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως, οι Maroon 5, Bjork και Oasis. 

Αφού συνάντησε τον Δαλάι Λάμα, οι Κινέζοι της απαγόρευσαν να δώσει συναυλία στη χώρα και να προωθήσει τα τραγούδια της ακόμη και μέσω του Διαδικτύου.  

Tην Κυριακή, η εκκεντρική τραγουδίστρια είχε τετ α τετ με τον θρησκευτικό ηγέτη του Θιβέτ, Δαλάι Λάμα, στο περιθώριο της Διάσκεψης των Δημάρχων των HΠΑ στην Ινδιανάπολη. Ο Δαλάι Λάμα και η 30χρονη ποπ σταρ συζήτησαν για τις κοινωνικές αδικίες αλλά και για τη δύναμη της καλοσύνης και της ελπίδας. 

Κλείσιμο
Η Lady Gaga έθεσε μία σειρά ερωτημάτων στον Δαλάι Λάμα, με τον οποίο ένωσαν τα χέρια τους στην αρχή και στο τέλος της συνέντευξης που συντόνιζε η δημοσιογράφος Aν Κάρι.  Ωστόσο, η ανταλλαγή απόψεων για τη δύναμη της καλοσύνης, τη yoga και τους τρόπους που πρέπει να αναζητήσουμε για να γίνει ο κόσμος πιο συμπονετικός εξόργισε το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας. Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η διάθεση των τραγουδιών της Lady Gaga απαγορεύτηκε στο διαδίκτυο της Κίνας με τη Lady Gaga να κηρύσσεται ως «persona non grata» στην πολυπληθέστερη χώρα του πλανήτη. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης