Johnny Depp: Ξενύχτησε στην Στοκχόλμη συντροφιά με μια μελαχρινή καλλονή

Johnny Depp: Ξενύχτησε στην Στοκχόλμη συντροφιά με μια μελαχρινή καλλονή

Το ένα κοκτέιλ διαδέχονταν το άλλο και η χαλαρή συζήτηση συνεχίστηκε μέχρι και τις 2 τα ξημερώματα, με πολλά γέλια και... φιλικές αγκαλιές

Johnny Depp: Ξενύχτησε στην Στοκχόλμη συντροφιά με μια μελαχρινή καλλονή
Ενώ οι δικηγόροι της πρώην συντρόφου του ετοίμαζαν τη νέα ανακοίνωση για τα όσα υπέστη η Amber Heard, δίπλα στον Johnny Depp, ο διάσημος «αστέρας» του Χόλιγουντ διασκέδαζε ανέμελος -ή τουλάχιστον έτσι ήθελε να δείχνει- στο μπαρ ενός ξενοδοχείου στη Σουηδία, έχοντας στο πλευρό του μια μελαχρινή καλλονή.

Ο ηθοποιός βρίσκεται σε περιοδεία με το ροκ του συγκρότημα «Hollywood Vampires» και εθεάθη να διασκεδάζει σε ένα πανάκριβο ξενοδοχείο στη Στοκχόλμη μαζί με μια άγνωστη νεαρή. Το ένα κοκτέιλ διαδέχονταν το άλλο και η χαλαρή συζήτηση συνεχίστηκε μέχρι και τις 2 τα ξημερώματα, με πολλά γέλια και... φιλικές αγκαλιές.

Ίσως ο Johnny Depp να γιόρταζε το γεγονός ότι -σύμφωνα με πληροφορίες- δεν θα ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον του για επίθεση στη εν διαστάσει σύζυγό του.

Κλείσιμο
Έτσι, σύμφωνα με την Daily Mail, ο Johnny και η παρέα του ζήτησαν από τους υπεύθυνους του ξενοδοχείο όπου διαμένουν -ένα δωμάτιο στο οποίο κοστίζει τουλάχιστον 8.000 λίρες την βραδιά- να κρατήσουν το μπαρ ανοιχτό μέχρι τα ξημερώματα για να διασκεδάσουν.



Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, το μπαρ του ξενοδοχείου έκλεινε όταν έφτασε εκεί ο ηθοποιός με τους φίλους του, αλλά το προσωπικό το άνοιξε ξανά μόνο για εκείνους. Ο Depp φέρεται μάλιστα να ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός με την μελαχρινή και έδειχνε να διασκεδάζει πολύ μαζί της!

«Στέκονταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο και συζητούσαν πολύ. Έδειχναν να διασκεδάζουν. Ήταν στο πλευρό του όλη την ώρα που εκείνος βρισκόταν στο μπαρ. Η κοπέλα είχε πάει στο ξενοδοχείο μαζί με κάποιους φίλους της, ωστόσο, ο  Johnny μιλούσε μόνο σε εκείνη», είπε στη Daily Mail ένας αυτόπτης μάρτυρα.



Μάλιστα, φαίνεται ότι η συντροφιά της μελαχρινής νεαρής έκανε καλό στον ηθοποιό και «ανέβασε» τη διάθεσή του, αφού σήμερα ο Depp εθεάθη να υπογράφει αυτόγραφα και να ποζάρει με θαυμαστές τους για selfies στη Σουηδία.



Και ενώ ο 52χρονος πρώην καλός της διασκεδάζει, η 30χρονη Amber υποστηρίζει τώρα πως έκανε ό,τι έκανε, μόνο και μόνο γιατί ήθελα να προστατεύσει τον Depp από τις αποκαλύψεις!

Πράγματι, οι δικηγόροι της Heard έδωσαν την Τρίτη στη δημοσιότητα μια ανακοίνωση- απάντηση σε όσα έχουν ειπωθεί από την πλευρά του Johnny Depp, από την ημέρα που κατατέθηκε στο δικαστήριο η αίτηση διαζυγίου από την ηθοποιό.

Σύμφωνα με τα όσα λένε οι δικηγόροι της Heard δεν χωρά καμία αμφιβολία πως η Amber ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Μάλιστα, απαντούν για ποιο λόγο η Amber δεν πήγε στο αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες (LAPD) να καταγγείλει τον ηθοποιό για κακοποίηση την 21η Μαΐου, που όπως είπε στο δικαστήριο την χτύπησε στο πρόσωπο και έκανε ζημιές στο σπίτι τους. Όπως αναφέρουν, δεν το έκανε αυτό γιατί ήθελε να προστατέψει τη φήμη και την καριέρα του ηθοποιού. Μάλιστα η ανακοίνωση αναφέρει πως «η ηθοποιός σώπασε όπως συνήθως κάνουν τα θύματα της βίας, καθώς πρώτα σκέφτονται τις επιπτώσεις που θα έχει μια καταγγελία, στον θύτη τους. Η Amber υπέφερε στα χέρια του Johnny όλο αυτό τον καιρό και δεν μπορεί πλέον να αντέξει τις επιθέσεις και τα ψέματα της άλλης πλευράς. Με τη δήλωσή της, η Amber, ελπίζει να δώσει στην αστυνομία του Λος Άντζελες την ευκαιρία να προβεί σε ακριβή και πλήρη έρευνα για τα γεγονότα της 21ης Μαΐου και πριν, καθώς έχει υποστεί βία αρκετές φορές. Εάν συμβεί αυτό, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί και ελπίζουμε ότι ο Johnny θα πάρει τη βοήθεια που χρειάζεται τόσο απεγνωσμένα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των δικηγόρων της ηθοποιού. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης