Το Brexit της Αντέλ: Αγόρασε έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς

Το Brexit της Αντέλ: Αγόρασε έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς

Η 28χρονη Βρετανίδα τραγουδίστρια φαίνεται ότι αποφάσισε να εγκαταλείψει την χώρα της και να εγκατασταθεί στο Μπέβερλι Χιλς - Πότε μετακομίζει

Το Brexit της Αντέλ: Αγόρασε έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς
Οι Βρετανοί θα κληθούν να αποφασίσουν αν η χώρα τους θα παραμείνει στην «ευρωπαϊκή οικογένεια» ή αν θα επιλέξει να συνεχίσει έναν μοναχικό δρόμο εκτός Ευρώπης στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου. Όμως, η δημοφιλής Βρετανίδα τραγουδίστρια Αντέλ φαίνεται ότι ήδη έχει «ψηφίσει Brexit», καθώς εγκαταλείπει την χώρα της και σύντομα μετακομίζει στο Μπέβερλι Χιλς.



Κλείσιμο
Όπως αποκαλύπτει ο βρετανικός Τύπος η τραγουδίστρια του «Million Years Ago» αγόρασε πριν ένα μήνα μια πολυτελή έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς έναντι 9.5 εκατ. δολαρίων. Η έπαυλη διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες, έξι μπάνια, πολλά σαλόνια και μια πισίνα. Όπως φαίνεται η Αντέλ σκέφτεται να μετακομίσει μόνιμα στις ΗΠΑ και γι'αυτό έχει προνοήσει στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού να υπάρχει ένα παιδικό τρενάκι με ράγες και δεντρόσπιτο για να παίζει ο τρίχρονος γιος της.



Γείτονες της 28χρονης τραγουδίστριας θα είναι celebrities, όπως ο Άστον Κούτσερ, η Τζένιφερ Λόπεζ και η Κάμερον Ντίαζ. Η Αντέλ θα μετακομίσει στο νέο της σπίτι αμέσως μόλις τελειώσει την διεθνή περιοδεία που πραγματοποιεί αυτή την εποχή.



Την περασμένη Πέμπτη η Αντέλ πραγματοποιούσε συναυλία στην Λισαβόνα, όταν ξέχασε τους στίχους της επιτυχίας της Million Years Ago και αντί να τραγουδήσει το πρώτο κουπλέ άρχισε να τραγουδά το ρεφρέν. Αμέσως μόλις κατάλαβε το λάθος της σταμάτησε την ορχήστρα και ζήτησε συγγνώμη από το κοινό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης