Ντέπυ Γκολεμά στο ΟΛΑ: Όλοι οι δημοσιογράφοι είχαν τη θέληση να κρατήσουν το Mega

Ντέπυ Γκολεμά στο ΟΛΑ: Όλοι οι δημοσιογράφοι είχαν τη θέληση να κρατήσουν το Mega

Το ρεπορτάζ για το μέλλον του Mega, ο προπηλακισμός της από κάποιους από τους εργαζόμενους του καναλιού, η συνεργασία της Κατερίνας Καινούργιου με το κανάλι του Alpha και τα σχόλια για τον Γιώργο Λιάγκα

Ντέπυ Γκολεμά στο ΟΛΑ: Όλοι οι δημοσιογράφοι είχαν τη θέληση να κρατήσουν το Mega
Η Ντέπυ Γκολεμά, ήταν καλεσμένη στο πλατό του «ΌΛΑ Πρώτη Φορά», το βράδυ της Δευτέρας. Η γνωστή τηλεκριτικός αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ που είχε κάνει για το Mega και τον πρόσφατο προπηλακισμό της από τους εργαζόμενους του καναλιού.

«Τι είναι αυτά; Έχω εγώ τη δύναμη να κλείσω το Mega;»,
αναρωτήθηκε η Ντέπυ Γκολεμά.
Κλείσιμο
Και πρόσθεσε: «Έγραψα ένα κομμάτι ''Τίτλοι Τέλους για το Mega''. Υπήρχε αυτή η πληροφορία που ακουγόταν σε όλη την Ελλάδα. Μετά με πήραν ένα τηλέφωνο τα παιδιά του ενημερωτικού και μου είπαν : ''Δεν έρχεσαι στη γενική συνέλευση να μας πεις αυτά που ξέρεις και να ακούσεις και κάποια πράγματα!''. Εγώ του παλιού καλού τηλεοπτικού ρεπορτάζ,  σκέφτηκα ότι έπρεπε να είμαι εκεί. Στη συνέλευση δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. ΄Ηταν πολύ ευγενικοί, αν και πανικόβλητοι! Όλοι έχουμε περάσει από μία εφημερίδα που κλείνει. Εγώ πέρασα τον Κοσκωτά, τη Γιάννα (Αγγελοπούλου). Εδώ που τα λέμε ήταν και η μόνη που πληρωσε. Μετά ρίχνεται η ιδέα να κατέβουν όλοι οι εργαζόμενοι του Mega στο γραφείο του υπό παραίτηση διευθύνοντα συμβούλου»,

Όσο ήταν με τους δημοσιογράφους, τι συζητούσαν; «Λέγανε για τα προβλήματα τους. Ο ένας έλεγε ότι έχει φτάσει στο σημείο να μην έχει να βάλει βενζίλη, ο άλλος ότι δεν έχει πληρώσει το ενοίκιο του. Νομίζω ότι όλοι είχαν τη θέληση να το κρατήσουν το κανάλι! Αυτό που επικρατούσε ήταν η λογική μαζί με την απόγνωση!», απάντησε η Ντέπυ Γκολεμά.

«Κάποια...γαλλικά τ΄άκουσα!»
Και συνέχισε λέγοντας: «Είπε κάποιος να κατεβούν στο γραφείο του διευθύνοντα συμβούλου. Και ασυναίσθητα κατέβηκα και εγώ. Και πολύ καλά έκανε ο άνθρωπος και είπε: ''Η Γκολεμά τι δουλειά έχει εδώ''. Η φασαρία έγινε όταν με είδαν ότι άκουγα τι έλεγε ο Πεφάνης στους εργαζόμενους. Τους κατανοώ απολύτως τους ανθρώπους»

Της μίλησαν άσχημα; «Ναι! Μου είπαν λίγες κουβεντούλες. Δικαιλογημένες για την ένταση που είχαν οι άνθρωποι». Και έκλεισε το θέμα λέγοντας: «Εύχομαι να πάμε όλα καλά! Να μην κλείσει το κανάλι!».

Ποιο το παρασκήνιο της λήξης της συνεργασίας της Κατερίνας Καινούργιου με τον Alpha; «Η Κατερίνα είναι σπαθί-παιδί. Απλώς είπα ότι φεύγει από τον Alpha. Δεν είμαι μέσα στα μυαλά των ανθρώπων, αλλά επειδή κάτι πήρε το αφτί μου για μία επίσκεψη, πιστεύω ότι η Κατερίνα έπεσε θύμα. Τη δάγκωσε ένας σκύλος. Το ρεπορτάζ λέει ''Ψάξε και αλλού''»

Με την Ελεονώρα Μελέτη τι ζόρι τραβάει; «Κανένα ζόρι! Ελπίζω και αυτή να μην τραβάει. Της έχω σούρει και μου έχει σούρει. Όταν έχει δουλειά. Όταν ένας άνθρωπος δεν έχει δουλειά και είναι πεσμένος, δεν τον χτυπάμε!», είπε.

Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα, τόνισε: «Είναι ο καλύτερος τηλεοπτικός ρεπόρτερ. Κανει το καλύτερο τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Έχει διασυνδέσεις το παλικάρι και βγαίνει και τα λέει. Μας έχει πάρει τη δουλειά».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης