Βάνα Μπάρμπα στο ΟΛΑ: Δεν το δέχομαι ως Ελληνίδα να πάω στα Σκόπια

Βάνα Μπάρμπα στο ΟΛΑ: Δεν το δέχομαι ως Ελληνίδα να πάω στα Σκόπια

Η άρνηση της να πάει στα Σκόπια να παρουσιάσει το νέο ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά, η παρεξήγηση με τον γνωστό hair stylist, η μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης για τα προσφυγόπουλα που ετοιμάζει και η σκέψη της να αφήσει την υποκριτική

Βάνα Μπάρμπα στο ΟΛΑ: Δεν το δέχομαι ως Ελληνίδα να πάω στα Σκόπια
Ο hairstylist Τρύφωνας Σαμαράς, θέλησε να παρουσιάσει το ημερολόγιο του στα Σκόπια και πρότεινε στη Βάνα Μπάρμπα ν' αναλάβει την παρουσίαση της βραδιάς.

Η ηθοποιός αρχικά δέχτηκε, άλλα, όπως έγραψε στη συνέχεια σε ανάρτησή της στο Facebook, παρανόησε τη χώρα και δεν είχε καμία διάθεση να ταξιδέψει στα Σκόπια, γιατί όπως τόνισε στο μήνυμά της, δε θα μπορούσε να επισκεφτεί  μια χώρα, όπου στο διαβατήριό της θα έμπαινε η λέξη «Μακεδονία».

Ο Τρύφωνας Σαμαράς με μία νέα ανάρτηση στο Facebook, κατηγόρησε την ηθοποιό για
«άκρως αντιεπαγγελματική και προσβλητική συμπεριφορά»
Κλείσιμο
.

Η  Βάνα Μπάρμπα ήταν καλεσμένη στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά», το βράδυ της Δευτέρας και μίλησε για την παρεξήγηση  με τον γνωστό hair stylist.

«Ο Τρύφωνας είναι ένα γλυκό παιδί. Όλοι τον αγαπάμε! Σιγά τώρα! Δεν έγινε τίποτα το σοβαρό. Μία παρεξήγηση έγινε! Ξέρεις τώρα, ψοφάει και γι αυτά!»,
είπε η Βάνα Μπάρμπα.

Το θέμα ποιο είναι; «Έκανα και εγώ λάθος. Είναι λίγο αστείο! Ο άνθρωπος με κάλεσε να παρουσιάσω το ημερολόγιο του. Ήμουν στην Κύπρο. Μου λέει : ''Θα πάμε σε μία πολύ ωραία πόλη''. Νόμιζα ότι μου είχε πει Σερβία. Αντιλήφθηκα ότι είναι μία χώρα που προσωπικά δεν θα πήγαινα, ο,τιδήποτε και αν γινόταν. Υπάρχουν κάποια όρια στις επιλογές. Δεν πάω σε αεροδρόμιο που θα μου έβαζαν τη σφραγίδα ''Μακεδονία''. Δεν το δέχομαι σαν Ελληνίδα», είπε η Βάνα Μπάρμπα.

Και πρόσθεσε: «Το λάθος είναι δικό μου. Τους το είπα ένα βράδυ πριν τη παρουσίαση. Δεν φταίνε και αυτοί! Του λέω: ''Δεν έρχομαι! Δεν πατάω ποτέ!''»

Συναυλία για τα παιδιά των προσφύγων

Για τη συναλία αλληλεγγύης για τα παιδιά των προσφύγων που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1η Ιουνίου, στις 8 το βράδυ, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο, τόνισε: «Είναι μία συναυλία δωρέαν για τον κόσμο. Θέλουμε ο κόσμος να φέρει τρόφιμα ή είδη πρώτης ανάγκης. Είναι για τα παιδιά των προσφύγων. Θέλω να κάνω έκκληση στον κόσμο να έρθει. Αυτά τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα!»


Και συμπλήρωσε: «Εγώ έχω πολύ άγχος. Και είμαι και πολύ συγκινημένη. Μία ιδέα είναι όλα. Μία γυναικεία ιδέα. Εύχομαι έστω και το μισό tae kwon do να γεμίσει. Να γεμίσουν οι αποθήκες με τρόφιμα».

Τι έχει να πει για τα κυκλώματα αλλοδαπών που βγάζουν τα προσφυγόπουλα στην πορνεία; «Εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Με τίποτα!», είπε

«Είναι αλήθεια», επέμεινε ο Θέμος. «Σίγουρα μπορεί να υπάρχει ένα 10%», απάντησε η Βάνα Μπάρμπα.

Σκέφτεται να αφήσει την υποκριτική; «Εγώ πηγαίνω με την καρδιά μου. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που στοχεύω με το μυαλό. Η ανάγκη της ψυχής μου είναι να αισθάνομαι χρήσιμη. Οι ιδέες μας να πιάνουν τόπο. Σίγουρα μου λείπει το σανίδι...Αλλά νομίζω είναι ένας έρωτας που σιγά σιγά φεύγει! Παντοτινός έρωτας δεν υπάρχει. Υπάρχουν παντοτινές αγάπες! Υπάρχει παντοτινός έρωτας; Οι μεγάλοι έρωτες δεν φοράνε νυφικό!»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης