H κόρη του Γεράσιμου Γιακουμάτου ποζάρει με μαγιό

H κόρη του Γεράσιμου Γιακουμάτου ποζάρει με μαγιό

Με εντυπωσιακά ολόσωμα και μπικίνι μαγιό, που συνδύασε με καλοκαρινά καφτάνια, πόζαρε η Ζωή Γιακουμάτου

H κόρη του Γεράσιμου Γιακουμάτου ποζάρει με μαγιό
Είναι 28 χρονών, έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και μόδα στο Λονδίνο. Τα τελευταία χρόνια, ασχολείται αποκλειστικά με τον σχεδιασμό ρούχων. Ο λόγος για τη Ζωή Γιακουμάτου, την κόρη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμου Γιακουμάτου.



Κλείσιμο
Η νεαρή σχεδιάστρια μόδας πόζαρε με ολόσωμα και μπικίνι μαγιό- που συνδυάσε με καλοκαιρινά καφτάνια- στο περιοδικό Down Town.



Αλήθεια, θεωρεί καλοντυμένο τον πατέρα της; «Ε ναι, αφού τον προσέχω εγώ. Όσο μπορώ δηλαδή, γιατί είναι λίγο ζόρικος και ατίθασος», απάντα στο περιοδικό. Τι έβαλε στη γκαρνταρόμπα του; «Τι έβγαλα να ρωτάς... Του έβαλα κασκόλ και κάποιες πιο έντονες γραβάτες. Είχα βαρεθεί να τον βλέπω να φορά μπλε και μπορντό γραβάτες. Του είπα ν΄ αγοράσει πορτοκαλί γραβάτες και μία κίτρινη και μία ροζ με κάτι σχέδια», απάντησε.

Ποιους θεωρεί τους πιο καλοντυμένους της Βουλής; «Μου αρέσει το ντύσιμο της Όλγας Κεφαλογιάννη, της Έλενας Ράπτη και της Έλενας Κουντουρά. Επίσης, η Ντόρα Μπακογιάννη έχει το δικό της στιλ που μπορεί να μην είναι τόσο θηλυκό, αλλά είνα αυστηρό και επιβλητικό. Από άντρες μου αρέσει το ντύσιμο του Κυριάκου Μητσοτάκη, γιατί είναι αρκετά νεανικό και πάντα προσεγμένο. Και επειδή έχω πιάσει ένα συγκεκριμένο κόμμα, να σου πω ότι μου αρέσει το στιλ του Ανδρέα Λοβέρδου», είπε.

Συμφωνεί με το «κοστούμι χωρίς γραβάτα» που λανσάρει ο Αλέξης Τσίπρας και πολλοί βουλευτές της Αριστεράς; «Έναν ζουρλομανδύα πρέπει να φορέσει ο Τσίπρας να ησυχάσουμε! Δεν μου αρέσει το ντύσιμο του, είμαι πολύ κατά αυτού του casual που προτείνει. Συμφωνω ότι είναι ένας νέος άνθρωπος, αλλά προτιμώ να κρατούν το ''πρωτόκολλο'' στη Βουλή. Ένα ωραίο κοστούμι ας πούμε. Όταν μπαίνεις στη Βουλή των Ελλήνων, σε έναν χώρο με ιστορία, δεν μπορείς να τον ευτελίζεις με το ντύσιμο σου. Εντάξει συμφωνώ. Μην φοράς γραβάτα. Αυτό που βλέπω στο ντύσιμο των βουλευτών της Αριστεράς με τα τσαντάκια στη μέση, τα πουκάμισα απέξω και να κοιμούνται με τα πόδια στο κεφάλι, δεν μου αρέσει καθόλου...»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης