Διονύσης Σχοινάς: «Μία κοπέλα έγραψε το όνομά μου στο χέρι της με ξυράφι»

Διονύσης Σχοινάς: «Μία κοπέλα έγραψε το όνομά μου στο χέρι της με ξυράφι»

Ο τραγουδιστής αποκαλύπτει την πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει δεχτεί στην καριέρα του

Διονύσης Σχοινάς: «Μία κοπέλα έγραψε το όνομά μου στο χέρι της με ξυράφι»
Ο Διονύσης Σχοινάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town, μίλησε για την απώλεια του αδερφού του, για τον γάμο του με την Καίτη Γαρμπή και αποκάλυψε την πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει βιώσει στην καριέρα του.

«Σε προσωπικό επίπεδο, ειδικά τη δεκαετία του ’90 που τα πράγματα ήταν αλλιώς, είχαμε περάσει διάφορα. Όπως και κάθε καλλιτέχνης που είχε επιτυχία εκείνη την εποχή. Το χειρότερο που μου έχει συμβεί ήταν όταν ήρθε μια κοπέλα και έγραψε το όνομά μου στο χέρι της με ξυράφι. Πήρα κατευθείαν τηλέφωνο τους γονείς της. Θυμάμαι επίσης σε μια συναυλία της Καίτης στις Σέρρες που αλλάζαμε μέσα σε ένα φορτηγό και όταν τελείωσε η συναυλία ήρθε ο κόσμος και κουνούσε το φορτηγό πέρα δώθε. Ήταν πολύ τρομακτικό.», αποκάλυψε ο Διονύσης Σχοινάς

Ποιο ήταν το τελευταίο τατουάζ που έκανε; «Το τελευταίο το χτύπησα για τον αδερφό μου.»

Κλείσιμο
Ο θάνατός του, αισθάνεται ότι του άλλαξε τον τρόπο που βλέπει τη ζωή; «Δεν το συζητώ. Όταν συμβαίνει στους άλλους, εκτός σπιτιού, δεν ξέρεις πώς είναι. Είναι σαν να μην έχεις γεννήσει, σαν να μην έχεις πάει φαντάρος. Όταν η εξέλιξη δεν είναι φυσιολογική, εκεί λες «πλάκα μου κάνεις». Μου δίνεις τόσα χρόνια ζωής, τόσα χρόνια επιβίωσης, ευτυχίας για να μου τα πάρεις πίσω σε ένα λεπτό και να δώσεις τόσο πόνο; Αλλά μετά συνειδητοποιείς ότι γεννιόμαστε για να πάμε εκεί, ότι βαδίζουμε προς τα εκεί.»

Και πρόσθεσε: «Άλλος το ξεπερνάει με χάπια, άλλος αποζητάει τη μοναξιά, άλλος έχει ανάγκη τους φίλους και την οικογένειά του. Εγώ έπρεπε να γίνω ομπρέλα για την οικογένειά μου, να αφήσω πίσω τον πόνο μου, για να απαλύνω των άλλων. Σου βγαίνει μια δύναμη που δεν πιστεύεις ποτέ ότι έχεις. Μετά από κάτι τέτοιο, λόγω της οικογένειας, των γονιών και του παιδιού γίνεσαι Σαμψών, γίνεσαι γίγαντας. Ο αδερφός μου δεν ήταν αδερφός μου. Ήταν η γκόμενά μου. Η Καίτη έχει πει: «Δεν είμαι εγώ η αδερφή ψυχή του Διονύση, ο αδερφός του είναι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης