Αθηνά-Αλβάρο: Η «κατάρα» της απιστίας και ο φόβος του «ξαφνικού θανάτου»

Αθηνά-Αλβάρο: Η «κατάρα» της απιστίας και ο φόβος του «ξαφνικού θανάτου»

Ποιος από τους δύο δεν ήθελε τελικά το παιδί; - Οργιάζουν οι φήμες ότι ο 43χρονος απάτησε την Αθηνά με μια Ισπανίδα - Το μήνυμα του Ντόντα στο Instagram

Αθηνά-Αλβάρο: Η «κατάρα» της απιστίας και ο φόβος του «ξαφνικού θανάτου»
Η «κατάρα» της απιστίας και ο φόβος του «ξαφνικού θανάτου» φαίνεται πως οδήγησαν στον χωρισμό την Αθηνά Ωνάση και τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ και όπως αποκαλύπτουν άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Μέχρι στιγμής το ζευγάρι δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για να απαντήσει στις φήμες που ξεκίνησαν από την βραζιλιάνικη εφημερίδα Epoca και οι οποίες τους θέλουν να παίρνουν διαζύγιο έπειτα από 11 χρόνια γάμου και νέα σενάρια αναφορικά με τη ζωή της Αθηνάς και του Αλβάρο «βλέπουν» συνεχώς το «φως» της δημοσιότητας.

Έτσι, την ώρα που δημοσιεύματα θέλουν την Αθηνά Ωνάση να είναι ένα «ψυχολογικό ράκος», πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού λένε πως μεγάλο ρόλο στον χωρισμό έπαιξε και η φήμη ότι παρά την επιθυμία της Αθηνάς Ωνάση να γίνει μητέρα, αυτό δεν κατέστη δυνατό επειδή ο Αλβάρο το απέφευγε διακριτικά
.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο, τον βιογράφο του Αριστοτέλη Ωνάση, η Αθηνά ήταν εκείνη που δεν ήθελε να κάνει παιδί γιατί
Κλείσιμο
«διακατέχεται από το σύνδρομο του ξαφνικού θανάτου».

Πράγματι, σε ανάρτηση που έκανε στο facebook ο κ. Λυμπερόπουλος υποστήριξε ότι παρά τις εκκλήσεις του Αλβάρο, η Αθηνά δεν επιθυμούσε να γίνει μητέρα, αφού «γενικά πιστεύει πως οι ρίζες των Ωνάσηδων πρέπει να εκλείψουν»! 

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι όταν πριν από λίγο καιρό σκοτώθηκε το αγαπημένο άλογο ιππασίας της κόρης του Αλβάρο, η Αθηνά άρχισε να κλαίει και να φωνάζει: «Ντόντα, απομάκρυνε την Βίβιαν από μένα, φέρνω στο αίμα μου την κατάρα του θανάτου». 

Η ανάρτηση του κ. Λυμπερόπουλου στο facebook



Όμως, εκτός από το παιδί, μεγάλο βάρος δίνεται και στην «κατάρα» της απιστίας αφού οι «κακές γλώσσες» λένε ότι ο Αλβάρο απάτησε την Αθηνά με μια νεαρή Ισπανίδα. Μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Αθηνά Ωνάση έπιασε επ' αυτοφώρω τον σύζυγό της μαζί με την ερωμένη του στις αρχές του Μαΐου, γεγονός που την «διέλυσε» ψυχολογικά.

Όλα αυτά ενώ ο Αλβάρο αφήνει μηνύματα όλο νόημα στο Διαδίκτυο αφού, όπως φαίνεται, ο 43χρονος αποφάσισε να σχολιάσει μέσω Instagram τις φήμες περί χωρισμού από την χρυσή κληρονόμο.

«Συνέχισε να παλεύεις. Μην εγκαταλείπεις. Να είσαι πάντα χαρούμενος», έγραψε και συνόδευσε το σχόλιό του στην γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με μια σχετική φωτογραφία.

Η ανάρτηση του Αλβάρο στο Instagram



Για την ώρα, οι Βραζιλιάνοι αναζητούν εναγωνίως το κρησφύγετο της Αθηνάς, ώστε να πιστοποιήσουν ότι έχει επέλθει ο χωρισμός. Ωστόσο, οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται για μια καινούρια κατάσταση για το ζευγάρι καθώς πηγές κοντά στην Αθηνά λένε ότι 
είναι κάτι που βιώνει τους τελευταίους μήνες.




Η «κατάρα» της απιστίας
Τη στιγμή που αναφέρεται ξανά η περίφημη κατάρα της δυναστείας Ωνάση, κάποιοι καλά γνωρίζοντες πολύ καλά τα πεπραγμένα της διάσημης οικογένειας, κάνουν λόγο για την κατάρα της απιστίας.

Μιας λέξης που ήταν άρρηκτα συνυφασμένη με τον μυθιστορηματικό βίο του ιδρυτή της Αριστοτέλη Ωνάση, ο οποίος απάτησε την πρώτη του σύζυγό Τίνα Λιβανού με την Μαρία Κάλας, και τη διάσημη σοπράνο με την Τζάκι Κέννεντι, την οποία παντρεύτηκε τελικά.

Το απίστευτο είναι ότι μετά τον γάμο του με την πιο διάσημη χήρα του κόσμου, ο Ωνάσης αναζήτησε μετά την πάροδο λίγων μηνών, την αγκαλιά της Μαρίας στο Παρίσι.

Την ίδια αγάπη προς την απιστία έτρεφε και ο γοητευτικός αναμφισβήτητα Γάλλος playboy Τιερί Ρουσέλ, τον οποίο ερωτεύτηκε παράφορα η αδικοχαμένη Χριστίνα Ωνάση. Ήταν τόσο παθιασμένη μαζί του, που δέχθηκε να συναναστρέφεται την Σουηδέζα ερωμένη του Γκάμπι, την οποία ο Ρουσέλ δεν χώρισε ουσιαστικά ποτέ, ακόμη και όταν παντρεύτηκε τη Χριστίνα.

Όπως ακριβώς η μητέρα της έτσι και η Αθηνά γοητεύτηκε από τον όμορφο Βραζιλιάνο Αλβάρο, οποίος εγκατέλειψε την πανέμορφη καλλονή Σιμπέλ Ντόρσα για την πάμπλουτη Ελληνίδα κληρονόμο.

Έντεκα χρόνια μετά τον γάμο τους, αποδείχθηκε σύμφωνα με τα όσα γράφονται ότι και αυτός βάδισε -αν και πιο διακριτικά- στα χνάρια του πατέρα της Αθηνάς, πληγώνοντας το κορίτσι με τα μελαγχολικά μάτια που τον λάτρεψε σαν Θεό.       
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης