Ντορέττα Παπαδημητρίου: Φαίνονταν ότι ήταν δύσκολα τα πράγματα στο MEGA

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Φαίνονταν ότι ήταν δύσκολα τα πράγματα στο MEGA

Το πρόωρο τέλος της εκπομπής της «Καλημερούδια» για τη φετινή σεζόν, η αποχώρηση του Κώστα Μαρτάκη, το μέλλον του Mega και το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Φαίνονταν ότι ήταν δύσκολα τα πράγματα στο MEGA
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε στο πλατό του «ΟΛΑ Πρώτη Φορά», το βράδυ της Τρίτης και μίλησε για το μέλλον της εκπομπής «Καλημερούδια» καθώς επίσης και για τη δύσκολη περίοδο που διανύει το κανάλι του Mega.

Τι θα γίνει με το Mega και την εκπομπή;
«Είναι ένας ο δρόμος. Πρέπει πρώτα λυθούν όλα τα θέματα του καναλιού και μετά βλέπουμε. Είναι ένα μεταβατικό στάδιο και κανείς δεν ξέρει. Ακόμα και αν αυτός ο δρόμος, οδηγήσει σε κάτι καλό -που το ευχόμαστε όλοι-κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει! Όσο περνάει ο καιρός και δεν λύνεται το θέμα, είναι ακόμα πιο δύσκολο να βγούμε στον «αέρα» αυτή τη σεζόν. Οπότε πια, μιλάμε για του χρόνου. Μέχρι του χρόνου δεν ξέρουμε πως θα είναι τα πράγματα. Είναι όλοι σε μία αναμονή. Και υπάρχει αυτή αβεβαιότητα αρκετό καιρό. Φαίνονταν τα πράγματα ότι ήταν δύσκολα!», απάντησε η ηθοποιός.

Κλείσιμο
Για την αποχώρηση του Κώστα Μαρτάκη, πριν ακόμα η εκπομπή «Καλημερούδια» σταματήσει να προβάλλεται, τόνισε: «Ο Κώστας είχε και τις συναυλίες του στην Αυστραλία. Όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως έχουν συμφωνηθεί σε μία επαγγελματική σχέση, ο καθένας έχει δικαίωμα να το χειριστεί όπως θέλει. Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Σέβομαι και κατανοώ τους λόγους που ο Κώστας αποχώρησε. Ακόμα και αν αποχώρησε νωρίτερα»

«Πως αποφασίσαμε να σταματήσουμε»
Στη συνέντευξη που παραχώρησε, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, αναφέρθηκε στην απόφαση της ομάδας της, να σταματήσουν: «Είχαμε κάποια προβληματα που δεν μας επέτρεπαν να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως έπρεπε. Επειδή το Mega- καλώς ή κακώς- είναι το σπίτι μου τα τελευταία δύο χρόνια επαγγελματικά, δεν είναι ωραίο και σωστό να βγαίνω και να λέω για τα προβλήματα. Γενικότερα υπήρχαν θέματα και γι αυτό τον λόγο σταματήσαμε. Αλλά δεν ξέραμε τι θα γίνει. Από μέρα σε μέρα υπήρχαν εξελίξεις».

«Αν είναι να παντρευτώ»
Μιλώντας για τη σχέση της με τον Άλεξ Φρανζολίνι  και για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί, η Ντορέτα Παπαδημητρίου, είπε: «Αν είσαι καλά, μπορείς να βλέπεις και πιο μακριά. Από την άλλη, όταν έχεις δύο παιδιά, είναι πολλές οι προϋποθέσεις (που πρέπει να υπάρχουν) για να το κάνεις. Θέλω να ξέρω τι σκέφτονται τα παιδιά μου... Αν ποτέ φτάσω στο σημείο να θέλω να κάνω ένα βήμα, ξέρω τι θα πω στα παιδιά μου, πώς θα τους μιλήσω! Ας φτάσουμε σε αυτό το σημείο και βλέπουμε!».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης