Δείτε πώς... ξεφώνησε η κόρη του Ozzy Osbourne την «ερωμένη» του στο Twitter

Δείτε πώς... ξεφώνησε η κόρη του Ozzy Osbourne την «ερωμένη» του στο Twitter

Μία κίνηση που θεωρήθηκε ακραία ακόμα και για την παρορμητική Kelly Osbourne

Δείτε πώς... ξεφώνησε η κόρη του Ozzy Osbourne την «ερωμένη» του στο Twitter
Έξαλλη φαίνεται να είναι η κόρη του θρύλου της metal, Ozzy Osbourne, με τη γυναίκα που αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου για τον πρόσφατο χωρισμό των γονιών της.

Σε μία κίνηση που θεωρήθηκε ακραία ακόμα και για την παρορμητική Kelly Osbourne, η νεαρή γυναίκα πήρε εχθές το βράδυ την «διαδικτυακή» εκδίκησή της από την «κομμώτρια των σταρ», Michelle Pugh, η οποία - σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα- είχε συνάψει παράνομο δεσμό με τον Ozzy.

Όταν η παράνομη σχέση του πρώην frontman των Black Sabbath με την (κατά πολύ νεότερή του) γυναίκα έγινε αντιληπτή από τη γυναίκα του, Sharon, η τελευταία έδιωξε τον «μουρντάρη» σύζυγο από το πολυτελές τους σπίτι, ανακοινώνοντας τον χωρισμό τους μετά από 33 ολόκληρα χρόνια γάμου.

Κλείσιμο
Το tweet της παρορμητικής νεαρής
 



Όπως φαίνεται όμως, δεν είναι η μόνη που πήρε βαριά την απιστία του Ozzy, αφού και η κόρη του 67χρονου ρόκερ εξαπέλυσε επίθεση τη Δευτέρα μέσω Twitter στην φερόμενη ως ερωμένη του πατέρα της, δημοσιοποιώντας μάλιστα το τηλέφωνό της στους 4 εκατομμύρια ακόλουθούς του λογαριασμού της.

«Αν ψάχνετε για φτηνιάρικες σκούρες ανταύγειες, ένα χτένισμα με πιστολάκι ή μία π...πα  καλέστε αυτό το νούμερο», έγραψε η εξοργισμένη νεαρή, συμπεριλαμβάνοντας στη συνέχεια τον αριθμό της Pugh.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, o αριθμός της hair stylist ήταν ήδη απενεργοποιημένος το πρωί της Τρίτης. Ωστόσο, όπως ανέφερε η ευέξαπτη κόρη του Ozzy στη New York Post, αυτό δεν έχει καθόλου σημασία, αφού κατάφερε να στείλει το μήνυμα που ήθελε στην ερωμένη του πατέρα της: «Μην τα βάζεις με την οικογένειά μου, μην τα βάζεις με τη μάνα μου και μην τα βάζεις μαζί μου»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης