Βίντεο: Όσα εκτυλίχθηκαν στη σκηνή μετά το έμφραγμα του Κώστα Κόκλα

Βίντεο: Όσα εκτυλίχθηκαν στη σκηνή μετά το έμφραγμα του Κώστα Κόκλα

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, εμφανώς σαστισμένοι και χωρίς να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση υγείας του Κώστα Κόκλα, κλήθηκαν να ανακοινώσουν στους θεατές ότι η παράσταση ματαιώνεται



Βίντεο: Όσα εκτυλίχθηκαν στη σκηνή μετά το έμφραγμα του Κώστα Κόκλα
Ένα video που αποτυπώνει την αναστάτωση που επικράτησε στο θέατρο «Ράδιο Σίτυ» στη Θεσσαλονίκη, μετά το έμφραγμα που υπέστη ο κοσμαγάπητος ηθοποιός Κώστας Κόκλας, δημοσιοποίησε το Star.

Όπως θα δείτε στο video, στη σκηνή βρίσκονται δύο εκ των πρωταγωνιστών της παράστασης «Γαμπροί για Πούλημα», ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Εμφανώς σαστισμένοι και χωρίς να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση υγείας του Κώστα Κόκλα, κλήθηκαν να ανακοινώσουν στο κοινό ότι παράσταση ματαιώνεται.

«Ένας συνάδελφός μας έχει πάθει κάτι. Δεν γίνεται να συνεχιστεί η παράσταση! 'Εχει πάει νοσοκομείο. Έχει έρθει το 166 και τον πήρε»,
Κλείσιμο
ακούγεται να λέει ο ηθοποιός, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. Και συνεχίζει: «Πρέπει να μας πουν τι γίνεται. Μπορεί ο άνθρωπος να έχει στομαχικό ίλιγγο και να είναι καλά!».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης