Η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση στο ΟΛΑ: Δεν είχε ιδέα ότι θα πάω στο Χ-Factor

Η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση στο ΟΛΑ: Δεν είχε ιδέα ότι θα πάω στο Χ-Factor

Ο λόγος που δεν θέλει να χρησιμοποιεί το επίθετο της μητέρας της, η απόφαση της να συμμετέχει στο talent show «Χ-Factor» και το όνειρο της ζωής της

Η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση στο ΟΛΑ: Δεν είχε ιδέα ότι θα πάω στο Χ-Factor
Η Σοφίνα Λαζάρακη, η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση συμμετέχει στο «Χ-Factor» και μίλησε στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά» για την εμπειρία της στο talent show. «Λαζάρακη να με λέτε γιατί δεν θέλω να πηγαίνω με τ΄όνομά της μαμάς μου. Αρχικά για μένα. Όχι για το τι θα πει ο κόσμος. Γιατί θέλω να δω μόνη μου αν αξίζω!»,
είπε η 19χρονη τραγουδίστρια.


Στη συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε ότι για έναν μήνα έκανε μαθήματα φωνητικής με την Τζούλι Μασίνο, χωρίς να το γνωρίζει η μητέρα της. Όπως τόνισε, πήγε στην οντισιόν του «Χ-Factor», έπειτα από παρότρυνση της δασκάλας της
. «Η μαμά μου δεν είχε ιδέα ότι θα πάω στην οντισιόν. Την παίρνω το βράδυ και της λέω: ''Έλα μαμά, αύριο θα αργήσω γιατί έχω να πάω σε μία οντισιόν».

Κλείσιμο
Και πρόσθεσε: «Δεν περίμενα να περάσω! Για πλάκα πήγα μαζί με την κολλητή μου. Παίρνω τη μαμά μου και της λέω: ''Πέρασα!''»
.Και πρόσθεσε για τη σχέση της με τη μητέρα της:
«Όσο αγωνιώ, αγωνιά. Όσο στεναχωριέμαι, στεναχωριέται. Όσο χαίρομαι, χαίρεται!»

Πώς βλέπει τα άλλα παιδιά που συμμετέχουν στο σόου. Ποια είναι γνώμη της για τον Ίαν;
«Είναι απίστευτος τύπος. Είναι χύμα. Πιο χύμα πεθαίνεις. Δεν μας έχει προσβάλλει ποτέ, δεν έχει ψωνιστεί ποτέ, όταν είναι μαζί μας είναι απίστευτο παιδί. Έχει ευαίσθητες πλευρές. Είναι πανέξυπνος», απάντησε η Σοφίνα Λαζαράκη.

Για την Νωαίνα και το μουστάκι της, τόνισε: «Ο καθένας έχει το στιλ του. Έχει το καλλιτεχνικό του φεύγα! Η Νωαίνα έχει πει τους λόγους της. Είναι για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή πρόσφατα. Είναι καλλιτεχνάρα!»

«Ονειρεύομαι να ζω σε μία φάρμα με ζώα»
Τι όνειρα έχει; «Στόχος μου είναι να προχωρήσουμε όσο μπορούμε με τα κορίτσια στο Χ-Factor. Nα μείνουμε ενωμένες. Το όνειρό μου είναι να φτιάξουμε με φάρμα, είτε δίπλα στην παραλία, είτε στο βουνό και να ζήσουμε εκεί. Έχουμε ψύχωση με τα άλογα. Θα ήθελα να έχω εκεί τα δικά μου ζώα», απάντησε.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης