Victoria Beckham: Πικάντικη και σέξι!

Victoria Beckham: Πικάντικη και σέξι!

Στην Κίνα για τις ανάγκες της φωτογράφησης ταξίδεψε η διάσημη τραγουδίστρια που εντυπωσίασε με την εμφάνιση και το στιλ της

Victoria Beckham: Πικάντικη και σέξι!
H Victoria Beckham απέδειξε ότι μπορεί να είναι ακόμα το «Spice-y girl» που γνωρίσαμε πριν από περίπου 20 χρόνια. Η 42χρονη τραγουδίστρια πόζαρε με όλο το σεξαπίλ που διαθέτει για το περιοδικό Elle του Χονγκ Κονγκ.

Με ένα κορμάκι από τη δική της κολεξιόν και ψηλοτάκουνες γόβες η σύζυγος του διάσημου ποδοσφαιριστή David  Beckham και μητέρα τεσσάρων παιδιών έδειχνε λαμπερή και σέξι στη φωτογράφηση. 

Με γυαλιά ηλίου και smoky μακιγιάζ η Victoria εντυπωσίασε σε ρόλο μοντέλου. Η ίδια που ταξίδεψε στην Κίνα για τις ανάγκες της φωτογράφησης είπε: «Μας αρέσει να ερχόμαστε στην Ασία γιατί εδώ οι άνθρωποι δίνουν μεγάλη αξία στην οικογένεια».

Η Victoria στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε και για τη δική της οικογένεια: «Οταν έχεις παιδιά δεν έχεις κάποιοι εγχειρίδιο για να τα μεγαλώσεις. Κάνεις το καλύτερο που μπορείς και νομίζω πως και τα παιδιά μου ανταποκρίνονται. Νομίζω πως τα μεγαλώνουμε σωστά, είναι εργατικά, είναι αστεία και είναι πολύ χαρούμενα παιδιά. Τι άλλο να ζητήσω;».

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης