Γιώργος Θεοφάνους: Έκανε τη Ρούλα να ξεσπάσει σε κλάματα όταν αποκάλυψε ότι την είχε δει σε αναπηρικό καροτσάκι

Γιώργος Θεοφάνους: Έκανε τη Ρούλα να ξεσπάσει σε κλάματα όταν αποκάλυψε ότι την είχε δει σε αναπηρικό καροτσάκι

Η συνάντηση της παρουσιάστριας με τον μουσικοσυνθέτη συγκίνησε τους τηλεθεατές: Η αποκάλυψη του Γιώργου Θεοφάνους για την περιπέτεια υγείας της Ρούλας Κορομηλά, τα φτωχικά παιδικά του χρόνια, η απώλεια της μητέρας του και η σχέση με τον πατέρα του, που σήμερα ζει σε γηροκομείο

Γιώργος Θεοφάνους: Έκανε τη Ρούλα να ξεσπάσει σε κλάματα όταν αποκάλυψε ότι την είχε δει σε αναπηρικό καροτσάκι
Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν καλεσμένος στο «Μπράβο Ρούλα», το βράδυ του Σαββάτου. Ο συνθέτης και κριτής του «X-Factor», έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για την παρουσιάστρια, στην τηλεοπτική τους συνάντηση. Μοιράστηκε με τους τηλεθεατές ένα περιστατικό που έκανε τη Ρούλα Κορομηλά να ξεσπάσει σε κλάματα.

«Πριν από δέκα χρόνια, σε παραλία της Χαλκιδικής, ακούω μία φωνή από πίσω μου: ''Γιώργο;''. Και βλέπω έναν άνθρωπο και ρωτάω : ΄΄ποιά είσαι;''. Μου λέει: ''Η Ρούλα''. Παιδιά ήταν τόσο άρρωστο το κορίτσι αυτό, μετά από τόσες προσπάθειες για να κάνει παιδί. Για να γίνεις μαμά ρε γαμώτο. Αυτό ήταν. Και πήγαμε και μαζί στη Σουρωτή. Και καθίσαμε μαζί με τις καλόγριες και την ηγουμένη και κάναμε μία παράκληση. Και η Ρούλα σηκώθηκε. Γιατί ήταν στο καρεκλάκι στο αναπηρικό. Και σηκώθηκε το κορίτσι μου. Γι΄ αυτό η Ρούλα δεν ξεχνά ποτέ την Παναγιά!», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Κλείσιμο


Η έκπληξη της Κορομηλά στον Θεοφάνους

Το πρώτο τραγούδι που είχε ηχογραφήσει για τον πατέρα του με τίτλο «Πατέρα Φιλαράκο» για έναν διαγωνισμό στην Κύπρο, έπαιξε η Ρούλα Κορομηλά στον «αέρα» της εκπομπής της. Αυτή ήταν η έκπληξη που είχε ετοιμάσει στον καλεσμένο της, Γιώργο Θεοφάνους.

«Πού το ξετρύπωσες αυτό;», τη ρώτησε ο Γιώργος Θεοφάνους, εμφανώς συγκινημένος. «Ήμουν 5-6 χρονών και ήθελα να κάνω κιθάρα, πιάνο. Στην Κύπρο του 73' και 74', που έγινε η εισβολή. Εγώ δεν είμαι από το βόρειο τμήμα της Κύπρου, αλλά είχαμε όλοι επιπτώσεις. Πολλές φορές βλέπω πόσο γάλα καταναλώνουν τα παιδιά μου και εγώ τους λέω: ''Εμένα η μαμά μας έπαιρνε μία κονσέρβα και κάθε Σάββατο πίναμε γάλα φρέσκο''. Επειδή εμείς -δόξα τω Θεώ- έχουμε μία άνεση, τα παιδιά  πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει κόσμος έξω που δεν έχει αυτή την άνεση. Μεγάλωσα σε μία εποχή που τα πράγματα ήταν δύσκολα. Και εγώ ήθελα να γράφω τραγούδια. Μεγαλώνοντας, επειδή ήθελα να έχω χρήματα δικά μου, να είμαι αυτόνομος, πήγαινα σχολείο το πρωί και το βράδυ σε ένα ξενοδοχείο και έπαιζα πιάνο. Με τα πρώτα μουν χρήματα πήγα και ηχογράφησα αυτό το τραγούδι!», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Όπως αποκάλυψε η ρήξη με τον πατέρα του, ήρθε όταν αρνήθηκε να πάει στη Μόσχα για να γίνει γιατρός και επέλεξε να φύγει στην Αμερική για να σπουδάσει μουσικός.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε τις τελευταίες κουβέντες της μητέρας του: «Η μαμά μου ήξερε ότι πάντα είχα αγάπη την μουσική και τη ζωγραφική. Έφυγε όταν ήμουν 15 ετών. Οι τελευταίες της λέξεις -επειδή ήξερε ότι δεν τα πηγαίνω καλά με τον πατέρα μου-ήταν: ''Διάλεξε ένα από τα δύο. Και θα σε στηρίξει!''».

Μιλώντας για τη σχέση του με τον πατέρα του σήμερα είπε: «Επειδή ο μπαμπάς τώρα είναι σε γηροκομείο στη Λάρνακα. Είναι 85 χρονών. Και αυτός δράκος ξαφνικά έγινε ένας άνθρωπος αδύναμος. Ελάχιστα αναγνωρίζει και εμένα να σου πω την αλήθεια. Δηλαδή πρέπει να φτάσουμε σε αυτό το σημείο; Για να σου πω: ''Σε αποδέχομαι. Σε αγαπάω!'';».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης