Τζέιμι Όλιβερ: Πάντα βρίσκω χρόνο να μαγειρεύω ή να κάνω μωρά

Τζέιμι Όλιβερ: Πάντα βρίσκω χρόνο να μαγειρεύω ή να κάνω μωρά

Ο διάσημος Βρετανός σεφ έδωσε πρόσφατα συνέντευξη και μίλησε για το σεξ - Πατέρας τεσσάρων παιδιών περιμένει το πέμπτο παιδί από την σύζυγό του Τζουλς

Τζέιμι Όλιβερ: Πάντα βρίσκω χρόνο να μαγειρεύω ή να κάνω μωρά
Ο 40χρονος σεφ Τζέιμι Όλιβερ έχει γνωστός χάρη στις εκπομπές μαγειρικής του σε όλο τον κόσμο. Όμως, ο Βρετανός celebrity σεφ δηλώνει με υπερηφάνεια ότι, παρόλο που έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις βρίσκει πάντα χρόνο για να περνά με την σύζυγό του Τζουλς.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Daily Star, με αφορμή την γλυκιά αναμονή για το πέμπτο του παιδί, ο Τζέιμι Όλιβερ δήλωσε:
«Βρίσκω πάντα χρόνο για να μαγειρέψω ή να κάνω μωρά, όλα είναι καλά». Ο Όλιβερ έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια με την αφοσιωμένη σύζυγό του Τζουλς, με την οποία είναι παντρεμένος 16 χρόνια.


Κλείσιμο

Ο διάσημος σεφ έθιξε στην ίδια συνέντευξη και το θέμα της παιδικής παχυσαρκίας στην Βρετανία και ανέφερε ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα που επιδεινώνεται, αλλά δεν είναι μη αναστρέψιμο. «Η παιδική παχυσαρκία επιδεινώνεται, αλλά δεν είναι μη αναστρέψιμη, έχω ελπίδα», δήλωσε ο Όλιβερ και συμπλήρωσε ότι στην χώρα του ο διαβήτης και η παχυσαρκία έχουν κοστίσει μια περιουσία στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) σε ένα κράτος που πριν 40 χρόνια ήταν υγιές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης